Hava Durumu

15 yılda bitti, Erdoğan’la töreni yapıldı!

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2016 07:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 07:14
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’daki buluşmasında, Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra, ilçe belediyeleri ve merkezi yönetim kurumlarının da toplu açılışı yapıldı.
Bir proje var ki...
Türkiye Cumhuriyeti’nin icraat tarihine geçiyor, ancak projenin kendisi olarak değil, gecikme süresiyle söz konusu olabiliyor.
2000’li yılların başıyla...
İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni ana hizmet binasının yapımına, İzmir Karayolu’nda 2001’de başlanmıştı, ancak yıllarca bitirilemedi.
Acıbadem Kavşağı’na planan proje, özellikle ödenek düzensizliği ve yetersizliği gerekçesiyle yıllarca sürecek gecikme yaşadı.
Dahası...
Zamanla konumu bir yana, teknik düzeltmeler ve içerisinin değerlendirilmesine yönelik fonksiyon tartışmaları da gündeme gelince, kullanılabilmesi de tartışılıyordu.
Zira...
Hızlandırılan proje ortaya çıksa da, ‘Emniyet’ otoriteleri tarafından da, tam anlamıyla ihtiyacı karşılamayacağı belirtiliyordu.
Nihayetinde...
“Tamamlandı”, deniliyor.
Genel olarak...
Ana ihtiyaca yetmiyor, yetmeyecek de...
FETÖ/PDY gündemi kapsamında, ifadelerine başvurulacaklar ve gözaltına alınacakların açıkçası yoğunluğu ve medyadan uzak durabilme açısından, acil mekansal ihtiyacı karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı projelerin arasında, 24,7 milyon TL tutarındaki maliyetiyle bu proje de bulunuyordu.

Yıldırım’da ‘dönüşüm’ ana ofisi!


Etaplarla kentsel dönüşüm yürüten Yıldırım Belediyesi, Anadolu’da yüzlerce belediye binasından daha modern mekan projesiyle ‘Kentsel Gelişim ve Planlama Merkezi’ kurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu töreniyle açılışı yapıldı.  Dönüşüm süreci, tanıtım ve mülkiyet sahipleriyle iletişim, bu ofisten yönetilecek.
Bilgi kirliliği ve muhatap sorunu olmayacak.

Osmangazi’ye ‘çok uluslu’ lise açılışı


Osmangazi Belediyesi’nin, İslam Coğrafyası’na örnek eğitim projesi; Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin resmi açılışı da yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreninde yer alan kurum, 15,5 milyon TL tutarındaki bütçeyle gerçekleştirildi.

Gemlik’te Erdoğan’lı stadyum, İnegöl’de ‘sıcaksu’ projeleri


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılışında, Gemlik Belediyesi’nce yapılan ve ismi verilen yeni stadyumun yanı sıra, 22,8 milyonluk kapalı pazaryeri de vardı.
İnegöl Belediyesi’nin de, Fatma Göztepe Huzurevi ve Aşevi, Doğa Sporları ve Turizm ile Suyla Gelen Sağlık Merkezleri ile Sıcaksuyla Elektrik Enerjisi projeleri dikkati çekiyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.