Hava Durumu

Yine yürekler yandı

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2016 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2016 07:31
Alçakça insanlık dışı bir saldırı daha meydana geldi. Bu acı daha ne kadar sürecek. Ocaklar söndü. Evlere ateş düştü,yürekler yandı. Gencecik fidanlar şehit düştü. Birçok yaralı var. 
Yıllar sonra Beşiktaş stadına Beşiktaş Bursaspor maçına gitmek nasip oldu. Maçın bitiminde kaldığım yere doğru yola çıktım. Vardığımda acı haber geldi. Önce sadece yaralılar var dendi. Kısmen rahatlamıştık. Ancak geç saatlerde yapılan açıklamalar olayın vahametini ortaya çıkardı. 
İnsanlık dışı bu olayla ilgili birçok yorumlar yapılıyor. Bomba Bursaspor seyircisinin toplanıp ayrıldığı yerde 1-2 dk farkla patlatıldı. Hedef her maçta “şehitler ölmez vatan bölünmez ,kahrolsun Pkk”  diye bağıran Bursaspor seyircisi olabilir mi? Elbette olabilir. Bununla birlikte güvenliği sağlamak üzere orada bulunan kahraman Türk Polisi her zaman olduğu gibi hedefteydi. Gerçek şu ki bu saldırı Türk Milleti’nin bütününe ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılmıştır. Pkk uzantısı Hdp her zaman olduğu gibi aba  altından sopa göstererek tehdit gibi açıklama yapıyor.  Yılanın başı ezilmeden bu vahim olaylar bitmeyecek. 
Ohal uygulanan bir dönemdeyiz. Hükümet her türlü yetkiye sahip. Terör uzantısı alçaklar hariç herkes terörle mücadeleye destek veriyor. Terörle mücadele her zamankinden daha fazla kararlılıkla ve etkin bir şekilde sürdürülmeli.  Türkiye her zamankinden daha fazla birlik beraberlik,kararlılık içinde olmalıdır. Teröre destek veren küresel güçlere akıllarını başlarına almaları adına uyarı verilmelidir. Türk Milleti’ni bölemeyeceklerini iyice kafalarına sokmak gerekir. 1000 yıldır bu coğrafyadayız bizi yok edemeyecekleri gibi bu toprakların şehit kanlarımızla sulanmış kutsal topraklarımız olduğunu unutmasınlar. 
Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.