Hava Durumu

Seçilmiş teröristler ve idam

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2016 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 07:16
PKK  yıllardır bu ülkeye ihanet etmiş gencecik insanlarımızın şehit olmasına sebep olmuş bir terör örgütüdür. Başlarındaki, İmralı canisi bebek katili unvanlarını almış bir şeref yoksunu, hayvandan da aşşağılık bir mahlukat var. 
Temsil etmedikleri Kürt halkının sözde haklarını almak adına yıllardır terör estirdiler. Bebek, sivil, genç, kadın demeden öldürdüler. Son dönemlerde canlı bombalarla toplu katliam yaptılar. 
Terör örgütleri üçlü sacayağı gibidirler.  Bunlar silahlı güçler, finans kaynakları ve siyasi kanadıdır.  Bunların hepsi terör örgütünün unsurlarıdır. Tamamı bu terör örgütüne hizmet ederler. 
Belli bir tarihten önceki dokunulmazlık dosyalarının soruşturmaları başlayınca, terör örgütü uzantısı siyasilerin işledikleri suçlar gereği tutuklamalar başladı. İçlerinde belediye ve parti eşbaşkanları ve milletvekilleri var. Bunlar kağıt üzerinde seçilmiş kişiler. Seçilirken vatandaşa nasıl baskı yaptıkları tehdit ettikleri herkesçe malum. Seçilmiş olmak suç işlemek için bir ayrıcalık tanır mı? Anayasanın milletvekilleri dokunulmazlık maddesi bile 14 maddeyi yani terör suçlarını istisna kılıyor. 83 maddedeki istisna her zamanı kapsamalı. Seçilmişken terör suçu işlemek ayrıcalığı olmamalı. Terörist kravat takınca normal bir insana dönüşmez. Suçları sabit olan kim varsa yargılanmalı,hukuk neyi gerektiriyorsa o yapılmalıdır. 
PKK uzantısı bu kravatlılar yıllardır mecliste boy gösterirken milletin vicdanı sızlıyordu. Dağda buluşup sarılmaları, sıkıştıkça arkamızda PKK var demeleri, geçmişlerinde çoğunun dağda teröristlik yapmaları operasyonlarda lojistik destek vermeleri hep sıkıntı veriyordu. 
Bu son gelişmeler Türk Milleti’nin yüreğini az da olsa soğutacaktır. 
Vicdanları soğutacak bir başka konu idamın geri gelmesi. Ancak idam geri gelse de geçmişe yönelik uygulanamayacağını vatandaşa anlatmalı daha fazla kandırılmamalıdır. 
Bu arada ABD son gelişmelerden endişe duymaktaymış. Ey ABD biz yıllardır senden endişe duyduk. Türk Milleti’nin hayrına bir müttefik tavrı görmedik. Var biraz da sen endişelen...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.