Hava Durumu

PKK kapsamlı operasyonu neyi bekliyor?

Yazının Giriş Tarihi: 05.09.2016 07:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 07:04
 İki gün içersinde 30 civarında şehidimiz var. Evlere ateş düştü, aileler yıkıldı. Bu belayla yaşamak zorundaymışız gibi bir algı söz konusu. 
 Açılım süreci (bana göre ihanet süreci) boyunca İmralı ve uzantıları ile özel görüşmeler yapıldı. Talepleri masaya yatırıldı. Bebek katilinin mesajları meydanlarda okundu. PYD  Kobani’ye geçerken güvenlikleri sağlandığı gibi karınları doyurularak uğurlandı. PYD Suriye’nin kuzeyinde PKK hormonlu bir terör örgütü. Amerika PKK'yı terör örgütü kabul ediyor ama PYD stratejik ortağı. Suriye operasyonlarında Amerika, PYD adına güvenceler veriyor. 
 Açılım sürecinde PYD ile birlikte savaşan PKK metotlar öğrendi, tecrübe kazandı. İhanet sürecinden sonra Sur ve Cizre gibi bölgelerde özerklik ilan ederek Türkiye Cumhuriyeti’ne başkaldırdı. Yapılan operasyonlarla bu isyan bastırıldı. Bölgede şekil ve metot değiştiren bebek katilleri hâlâ insanlık dışı saldırılara devam ediyor. 
 Selahattin Demirtaş, PKK terör örgütü değildir ancak sivillere karşı yapılanlar terör olayıdır buyurmuş. 
 Başbakan Binali Yıldırım, PKK ile ilişkisi olan 14 bin öğretmenin yeri değiştirilecek diye müjde vermiş. 
 Artık yeter! Milletin aklı ile alay etmeyin. Bank Asya’da hesabı olan herhangi bir memurun görevine son veriliyor. PKK ile ilişkisi olan öğretmenlerin lütfedip yerlerini değiştireceklermiş. 
OHAL yasaları sadece FETÖ örgütüne mi işliyor? PKK ile ilgili kapsamlı operasyon yapmayı kim engelliyor veya kimden çekiniliyor?
15 Temmuz öncesi Meclis'te dokunulmazlıkları kalkan vekillerin dosyaları ne oldu? PKK uzantıları Meclis koridorlarında marş söylemeye devam edecekler mi?
FETÖ ile ilgili operasyonlar her yönüyle yapılıyor. En ufak şüpheliler gözaltına alındı, tutuklandı. 
 Haydi artık,Türk milleti PKK ile ilgili kapsamlı operasyonları bekliyor. Yaralarımız daha fazla kanamasın...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.