Hava Durumu

Para transferi...

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2016 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 07:39
Yıllardır Fethullah Hoca Cemaati olarak bildiğimiz, dershaneleri, okulları, evleri vasıtasıyla kadrolar yetiştiren yapı birdenbire terör örgütüne dönüştü. 
2002 seçimlerinden başlayarak 2010 referandumu 2011 seçimlerine kadar Adalet ve Kalkınma Partisi’ne destek veren cemaat, iktidar dönemlerinde karşılıklarını aldılar. Özellikle İçişleri ve Adalet Bakanlıklarında önemli kadrolarla taltif edildiler. 
2010 yılında yapılan referandumda Fethullah Hoca “Mezardaki ölülerin bile kalkıp oy kullanması gerekir” diyerek bu konuya dikkat çekmişti. Referandum sonrası Adalet Bakanlığı’nda başta HSYK olmak üzere bütün kadrolar tamamlanmıştı. Ergenekon’la başlayan Balyoz’la devam eden birçok operasyon ve davalar bu süreçlerde hızlı bir şekilde devam etti. Anayasa Mahkemesi’nin devreye girmesiyle birçok suçsuz günahsız insanın ceza aldığına şahit olduk. Türk Silahlı Kuvvetleri başta     olmak üzere birçok kurumumuz yıpratıldı. 
17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuna kadar çok önemli mevkiler emanet edilen bu cemaat mensupları, birdenbire terör örgütü mensubuna dönüştüler. Beraber yürünen yollarda kavşak noktasına gelinmiş, yollar ayrılmış oldu. 
Şu sıralar Himmet Operasyonları adı altında finans kaynaklarına operasyonlar yapılıyor. Şirketlere el konuyor, kayyumlar atanıyor, işyeri sahipleri tutuklanıyor. 
Bu arada geçmişte özendirilen, teşvik edilen bu yapıya iyi niyetlerle destek olan işadamları sıkıntılı günler geçiriyor.
Son zamanlarda özel bir durum oluştu. Paralel kelimesi cankurtaran haline geldi. Geçmişte yapılan bütün kötü icraatlar paralel yapıya ait oldu. Birine kızarsanız onun için paralelci demeniz yeterli. 
Hatta bugüne kadar hiç alakalı olmayan MHP’de bile birini kötülemek paralel kelimesi ile özdeşleşti. 
Önümüzdeki günlerde bizi hayli sürprizler bekliyor. Hadi hayırlısı...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.