Hava Durumu

MHP’de neler olacak?

Yazının Giriş Tarihi: 12.05.2016 06:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 06:46
Yargıtay, 12. Sulh Hukuk Mahkemesi MHP’de olağanüstü kongre toplanmasına ilişkin kararın temyiz incelenmesinin mayıs ayı içinde açıklanacağını duyurdu. 
Ardından Ankara 25. İcra Dairesi Ankara Valiliği’ne bir yazı göndererek 15 Mayıs’ta yapılacak kongrenin polis marifetiyle engellenmesini talep etti. 
Çağrı heyeti ve avukatları tedbir kararlarının hukuksuz, kongre önünde engel olmadığını söylüyorlar. Bugün adaylar bir araya gelerek 15 Mayıs kongresiyle ilgili son kararlarını bildirecekler. 
Bütün bu tartışmalara Sayın Bahçeli kendi kararıyla veya 548 delegenin talebiyle olağanüstü kurultayın şartlarını oluştursaydı, Türk siyasetine örnek olarak tarihe geçecekti. Hatta Mart     2017’de olağan kongre toplanacak deseydi bu tartışmalar olmazdı. 1 Kasım seçimleri 2 milyon oy kaybı 80 milletvekilinin 40’a düşmesiyle sonuçlandı. Teşkilatlarda, tabanda ciddi rahatsızlıklara sebep oldu. Vatandaşın umudu, sigortası olmaktan uzaklaştık. 
Kongre talepleriyle ortaya çıkan adaylar MHP tabanında umut ışığı oldu. İmzalar toplandıktan sonra kapatılan teşkilatlar tabanı daha çok kamçıladı. Çalışmalar devam ettikçe MHP’deki umut ışığı vatandaşın da umudu haline geldi. Özellikle Meral Akşener Hanımefendi ile ilgili, her kesimde beklentiler oluştu. Ülke yönetiminde hesabı olan herkes MHP kongresi olup olmayacağına göre hesap yapıyor.
Yapmayın Allah aşkına düne kadar yolsuz, ihanet süreci başlatanlar dediklerimiz mi MHP’nin geleceğinin belirleyicisi olacak. Ülkücüleri hain ilan edip bizi yok etmek isteyenlerden medet ummayın. Türk siyasetinde en fazla bedel ödemiş bir harekete yakışmıyor bu gelişmeler. Dip dalgası geliyor. Ülkücülerin ahını alanın vay haline...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.