Hava Durumu

FETÖ,PKK, IŞİD...

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2016 07:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 07:28
İnsanlık dışı hedef ve metotlarla örgütlenmiş bu 3 pislik yuvası Türk milletinin başına bela oldu, olmaya devam ediyor. Türk milletinin başına bela olan, evlerimize ateş düşüren, geleceğimizle oynayan bu terör örgütleriyle mücadelede aksayan veya bugüne kadarki gelişmelerde yapılan yanlışlar son derece rahatsız ediyor. 
FETÖ’nün 15 Temmuz öncesi hazırlanan iddianamesine bakıldığında darbe teşebbüsünden önce bütün ayrıntıları ortaya çıkarılmış olduğu görülüyor. 40 yıldır örgüte militan yetiştiren bu yapının özellikle son yıllarda devletin bütün kademelerine sızılmasına müsaade edilmiş. Hazırlanan iddianamede 150 milyar dolar finans kaynakları, özellikle askeri komuta kademesi içinde yapılanması ve askeri okullardaki hakimiyeti ayrıntılarıyla tespit edilmiş. 
Bu iddianameyle birlikte sivil yandaşları ve finans kaynaklarına operasyon başlatılmış ancak tespit edilen ordu komutası ve askeri okullarda operasyon neden başlatılmamıştır?
PKK uzunca yıllar başımıza bela oldu. Son günlerde yaptığı insanlık dışı eylemlerle bebek, kadın ve güvenlik güçlerimizin şehit olmasına sebep olan bir pislik yuvası. 90’lı yılların ortalarında PKK ile mücadele edilirken finans kaynaklarıyla farklı bir şekilde mücadele edildi. Bebek katilinin yakalanmasıyla PKK terörü tamamen bitme noktasına geldi. 
PKK ile son bir yıldır yapılan askeri mücadele önemlidir ve PKK’ya güç kaybettirmiştir. 
Ancak sözde barış süreci adı altındaki uygulamalarla PKK’nın güçlenmesine, şehir yapılanmasına müsaade edilmiş ve hâlâ finans kaynaklarıyla mücadele edilmiyor.
IŞİD’in Türkiye uzantılarının yerleri, yurtları belliyken niye etkin operasyon yapılamıyor. 
Suriye politikalarının yanlışlıkları ile bugün oluşan bütün unsurlarla savaşmak zorunda kalıyoruz. 
Bütün bu gelişmelerle birlikte yapılan yanlışlara bir tek soru işareti kalıyor. 
Devletin içinde hâlâ başka bir paralel yapı mı var acaba?
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.