Hava Durumu

Bu ne perhiz!

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2016 07:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 07:08
Terör artık dağdan şehirlere indi. Son 24 saatte 12 son bir haftada 36 son bir ayda 80 son sekiz ayda 436 şehit verdik. Evlerimize yüreklerimize ateşler düşüyor. Şehitlerimizin çoğunu Diyarbakır Cizre gibi merkezlerde cadde ve sokaklarda verdik. 
Yapılan operasyonlarda Sur başta olmak üzere pkk tarafından binaların kullanamaz hale getirildiği görüldü. Birçok vatandaş mağdur oldu. 
Operasyonların sonlarında Sayın Başbakan Diyarbakır’a ziyarete gitti. Orada konuşmalar açıklamalar yapıldı. Sur ilçesinin yeniden yapılandırılacağı ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceği ifade edildi. Pkk gibi cani bir örgütün bütün bu yaptığı rezilliklerden sonra oraya giderek devletin gücünü ve vatandaşın sahipsiz olmadığını ortaya koymak doğru bir harekettir. 
Ancak devletin gücünü göstermenin yolu Serok Ahmet pankartlarıyla karşılanıp Türk bayraklarını gizlemekle olmaz. 
“Bugünden sonra hiç kimse divanda,dergahta,bergahta     ve dahi her yerde Türk Dilinden özge söz söylemeye”Fermanını yayınlayan Karamanoğlu Mehmet Bey’in memleketinde nasıl karşılanıyor,neler söylüyorsan Türkiye Cumhuriyeti’nin her köşesinde aynı şekilde karşılanıp aynı sözleri söylemelisiniz. 
Birlik beraberlik farklılıklarımızı ortaya koyarak değil,ortak değerlerimizi öne çıkararak olur. 
Bir an önce terör örgütünün finans kaynaklarına operasyon yapılarak Meclis’teki uzantılarının dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır. Böylece yapılan bu operasyonlar havada kalmamalı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.