Hava Durumu

Benim de 1 oyum var

Yazının Giriş Tarihi: 09.01.2017 05:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 05:04

 Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi basına yaptığı açıklamada "oyum var, Meclis'te ve referandumda evet olarak katkı sağlayacağım"şeklinde açıklama yaptıktan sonra genel merkezin tavrı netleşmiş oldu. Meclis'te hayır oyu vereceğini ifade eden MHP milletvekillerine eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya başkanlık divanından istifa ederek dahil oldu. 
 Atila Kaya'yı uzunca zamandır tanırım. Babasının 12 Eylül öncesi o dönemde PKK versiyonu teröristlerce şehit edilmesinin acısını yaşamış bir Ülkücü. Yıllarca cezaevinde yatarak bedel ödemiş bir şahsiyet. Azerbaycan'ın kurtuluş mücadelesine bizzat katkı sağlamış bir kahraman. 
Bugüne kadar görev ve sorumluluklarını hakkıyla yerine getirmiş örnek olabilecek Türk milliyetçilerinden birisi. Atila Kaya kendine yakışan hürriyetçilik ve şahsiyetçilik ilkelerine uyan bir tavır sergiledi. Ortaya koyduğu tavır beni hiç şaşırtmadı. 
 Anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri bugün Meclis'te başlıyor. Hayır oyu vereceğini açıklayan MHP'li milletvekillerine yenileri eklenecek mi? Veya oylama sürecinde MHP'den fire artar mı? Acaba AK Parti de fire verir mi? Meclis oylamaları bitinceye kadar gündem bu olacak gibi. Bana göre MHP'den hayır oyu kullanacak milletvekili aratar. AK Parti'den potansiyel hayır oyu kullanacaklar olsa da anayasa oylamalarında uygulanan sıkı markajlarla oyların gizli olmaktan çıktığını bildiğim için fire olmayacağı kanaatindeyim. 
AK Parti'nin el altından HDP ile görüşmeler yaptığı konuşuluyor. Benim için sürpriz olmayan İmralı canisinin başkanlığa destek olun talimatı hayata geçerse evet oyu 367'yi geçer. Her halükârda referandum gözüküyor. 
 Daha sonra da sizlerle paylaşacağım bu ahval ve şeraitler içinde benim oyum da kocaman bir HAYIR...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.