Hava Durumu

Bataklık ne zaman kuruyacak?

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2016 06:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 06:46
Yüreklerimiz daha soğumamışken yine ateş düştü, yürekler yandı. Şerefsiz hainler işbaşındaydı. Amaçlarına ulaşmak adına kahpece yöntemlere başvuruyorlar. Türk milletinin sabrını zorluyorlar. 
Bütün bu gelişmeler karşısında sabrı taşan vatandaşlarımız HDP binalarına saldırıp, yakıp yıktılar. Umarım bu tepkiler bundan öteye geçmez. Bu hainleri maşa olarak kullanan küresel teröristlerin hedefi iç savaş çıkarmak. 
 Vatandaşın sabrı taşarken hükümet kınamadan öteye gidemiyor. Artık yeter, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak sözleri yürekleri soğutmuyor. 2016 yılında 18 büyük patlama gerçekleşmiş 100'lerce insanımız şehit olmuştur. Hâlâ bombayı patlatmadan suç unsuru oluşmuyor mantığı ile mi hareket ediliyor? Her olaydan sonra liderler zirvesi yapılıyor. Ne konuşuyorsunuz bu toplantılarda? Toplantı bitiminde terörle mücadele her zamankinden daha fazla kararlılıkla sürdürülecek açıklamaları yapılıyor. Bunun ne anlama geldiğini ve nasıl tedbirler alındığını birisi çıkıp Türk milletine anlatsın Allah aşkına. 
 Dağlıca ,Çukurca isimlerini çok duymuşsunuzdur. En çok baskınların yapıldığı ,en çok şehit verdiğimiz bölgelerdir. PKK kampları bu bölgeye 2-3 saatlik yürüme mesafesindedir. Fırat Kalkanı operasyonunu yürüten bu ülke niye bu kampları yerle bir etmez? Irak'ın kuzeyinde bulunan onlarca kampın nerede ve kimlerce yönetildiği bilinmektedir. Türk milletine bela olan bu hainlerin tamamı buralarda eğitilerek yetiştiriliyor. 
 Kandil bu şerefsizlerin lider kadrosunun barındığı, sembolleşmiş bir kamp. Sınırlarımıza 70-80 kilometre uzaklıkta olduğu operasyon yapmanın zor olduğu söyleniyor. 
Peki soruyorum? PKK’nın bitmesi, bu bataklıkların kurutulması için ne bekleniyor? Daha kaç bomba patlaması, kaç şehit vermemiz gerekiyor. 
Türk milleti artık kınama değil, icraat bekliyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.