Hava Durumu

Yutan çamura Afrika pratiği

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2012 01:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2012 01:00

Allah’tan N’Diaye’nin getirdiği çözüm işi bitirdi. Tecrübesiz rakip savunmayı Batalla’nın adrese teslim korneri öncesi, sağlı sollu zikzaklarla dağıttı, kendi bölümünü boşalttı ve çok rahat bir kafa vuruşu ile Altay direncini kırdı.
İşte konuşulacak tek olay bu. Teknik, taktik, kondisyon, plan ve programın tamamen devre dışı kaldığı bir maçta, Afrika çamuruna Afrika kökenli pratik yapışı verdi skor tabelasına.
Nazilli’deki gibi işlerin kolay gitmeyeceği baştan belli oldu. Çünkü iyi bir zemin ve hücuma çıkan bir rakip yoktu bu defa. Üstelik orta sahada Musa fazla aksadı. Yerine Pinto alınınca orta saha organizasyonundan ziyade karambol ve duran toplara kaldı iş. Ertuğrul Sağlam baktı ki vaziyet kötü, son yirmi dakikada Batalla’da buldu çareyi. Onun da iki hareketi yetti.
Eğer maç uzasaydı, bundan en çok Batalla etkilenirdi. Böylesine ağır sahada otuz dakika daha oynamak zorunda kalacak ve iki gün sonraki çok kritik Eskişehir deplasmanına daha zinde gitme imkanı bulamayacaktı Bursaspor’un en önemli silahı.
Saha ve oyun tarzı ile birlikte Nazilli mukayesesine tribünleri de eklemek gerek. Nazilli’deki büyük misafirperverlik ve alkışın yerini, Alsancak’ta çirkinlikler ve küfür almıştı.
Ne kadar zora girerlerse girsinler Altaylılar’da bir değişiklik yok anlaşılan.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.