Hava Durumu

Yerel barışma partisi tam olmadı

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2012 09:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2012 09:27

Milli Takım’da dökülen bir adama burda sormazlar mı:
“Arkadaş daha önceleri nerelerdeydin?”
Atatürk Stadı’ndaki yerel barışma partisinde taraftarlar üzerine düşeni yaptı ve tüm Türkiye’ye gücünü bir kez daha gösterdi.
Ya Bursaspor?
İşte burada aynı şeyleri söyleyemeyiz. Şanssızlık ve Volkan’a rağmen, ikinci yarıda oyundan düşen ve hücumda çoğalamayan rakibi karşısında mutlaka gol bulmalıydı ki yerel barışma partisi tam olsun. Pinto ve Batalla biraz daha etkili gelse, rakip çıkarken biraz daha etkili pres yapabilse gününde olmayan Fenerbahçe kesinlikle Bursa’dan puan çıkaramazdı.
“Puan çıkaramazdı”ya bir örnek daha:
İbrahim.
Zaman zaman çok önemli pozisyonları kesmesine rağmen, beraberlik golünde Musa Sow’a kafa vurması için bu kadar yardım etmese Fenerbahçe yine Bursa’yı yenik terk ederdi. Kornerde İbrahim devamlı takip ettiği rakibinin önünde veya yanında durmamakla büyük hata yaptı.
Ertuğrul Sağlam’ın hakem tarafından tribüne gönderilmesi, bana Twente’yi hatırlattı ama Allah’tan oradaki çöküş burada tekrarlanmadı.
Volkan Demirel’e bir kez daha dönmek lazım. Belluschi’nin yön değiştiren şutunu, havada yatık 8 çizerek son anda kurtarması gerçekten mucizeydi.
Her şeye rağmen kaçan galibiyetin tribünlere ve Bursaspor’a yeni bir hava getirdiğini de kabul etmek gerek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.