Hava Durumu

Yazıcı ve Kızıl’dan Kongre bombaları

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2015 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 08:20
“Yokum ama, herkes birleşip bir çatı altında olunsaydı, benim adıma farklı şeyler gelişebilirdi”
Bu sözler Hayri Yazıcı’ya ait.
Bursaspor’da adaylık için büyük baskı yapılan ancak kabul etmeyen Hayri Yazıcı sonunda sessizliğini bozdu. Sağlık durumu şimdilik el vermese de birleşme halinde Bursaspor için fedakarlık yapmaya hazır olduğunu ancak böyle bir ortamın da oluşmadığını söyleyen Yazıcı, önemli bir konuya da değindi:
“Artık yersiz çekişmelere gerek yok. Mali durumu herkes biliyor. Bu kadar borç batağında yüzen bir Bursaspor’a iştahla herkesin atlaması neden? Zaman birleşip güçlü olma zamanı”
Suskunluğunu bozan bir başka isim de eski Başkan Levent Kızıl.
Onun da kongre ile ilgili çalışmaları ve görüşleri var:
“Başkan Bölükbaşı ile bir samimiyetim yok. Fabrika arsalarını satmasına çok kızdım. Kongrede çıkıp tenkit etmeyi düşünüyordum. Fakat babamın cenazesi ile çok ilgilendi ve bu yüzden sertleşmek istemiyorum. Bölükbaşı, Şenol Güneş sayesinde sportif açıdan iyi bir sezon geçirdi. Ancak mali açıdan kötüye gidiyor. Ben onun yerinde olsaydım, ‘Bursaspor’u aldım, buraya getirdim. Emaneti teslim ediyorum’ derdim ve alkışlarla anılırdım. Fernandao ve Şenol Güneş’in gitme tehlikesi var. Bunu önleyemezse kötü anılır. Timur Noyan hem varlıklı hem de bir ağabey. Benim de destekleyeceğim birleşme olursa Noyan çok faydalı olur. Projeleri iyi. Futbol tecrübe işi. Bunun için sevdalı isimler de lazım. İnsan akrabalarını seçemez ama arkadaşlarını seçebilir. Ben ilk defa kaybetsem de, diğer adayların da bir araya geleceğini umduğum listeyi destekleyeceğim. Onun için diğer isimlerin Noyan’ın çatısında birleşmelerini istiyorum. İş adamlığı ile konuyu bilenlerin bir araya gelmesi lazım”. 
Bu arada Timur Noyan isminin kulislerde konuşulduğu günlerde Başkan Recep Bölükbaşı’nın Noyan’ı arayarak memnuniyetini belirttiği ve “Böyle iş adamları da çıkmalı” dediği öne sürülen bir başka konu. Halbuki, Bölükbaşı Noyan’ın adaylığını açıklamasından sonra, “Timur Noyan eski arkadaşım konuştuk şaka mı anlamadım” demişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.