Hava Durumu

Yazıcı: Şartlı geliyorsa hayır

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2012 08:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2012 08:55
Şenes Erzik 58. maddenin değişmesini isterse Bursaspor'dan oy alamayacak.

Şenes Erzik bu işe baştan gönüllü değildi ama, belli ki gerekli yerlerden (Buna UEFA da dahil) destek alınca dayanamadı.
Sonunda bu ateşten gömleği giymeye karar verdi.
Şenes Erzik isminde Türkiye'de hemen hemen herkes hemfikir. 4 kulüp ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın dünkü organizasyonu ile bu iş şekilleniverdi. Ancak ben burada ilk olarak Spor Bakanı Kılıç'ın Bursaspor'a karşı olan duyarsızlığından bahsetmek istiyorum.
Kılıç daha önce "4 Büyük kulüp otursun, bu işleri kendi aralarında halletsin" diyordu. Dün de 4 büyük kulüp olarak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile görüştü, fikirlerini sordu.
Peki, Türkiye'nin 5.şampiyonu Bursaspor neden bu işleri halletmek için söz konusu olmuyor ve Ankara'daki dünkü toplantıya davet edilmiyor?
Bursaspor 5.şampiyon ise, 5.büyük olmuyor mu?
Bu koskoca kulüp ve koskoca şehir kaymakamlık kupası mı kazandı?
Bakan Kılıç,"5 büyük kulüp otursun, bu işleri kendi arasında halletsin" niye demiyor?
Yine daha önceden Spor Bakanlığı, 5 şampiyon takımın statlarının yapılmasına öncelik vereceklerini açıklamıştı. Burada 5 şampiyonun varlığı var ama, futbolda önemli kararlar alınırken biri diskalifiye ediliyor.
Böyle bir şey kabul edilebilir mi?
Şenes Erzik ismi ortaya atıldıktan sonra meşhur 58.maddenin değiştirileceği ve play-off'a kadar düşme yerine puan silme geleceği iddiaları atıldı ortaya. Kulislerde dolaşan haberlere göre Erzik, bu konuda UEFA'nın da okeyini almış durumda.
İşte burada Bursaspor çıkıyor ortaya.
Başkan İbrahim Yazıcı, Şenes Erzik şartlı gelirse, "Hayır" diyecek.
Bu "Hayır"lı açıklamasına yine "Hayır"la devam ediyor:
"Şenes Erzik ismine kim hayır diyebilir ki? Ancak Bursaspor'un, şikeden küme düşmenin kaldırılmasına karşı dik bir duruşu var. Bundan asla vazgeçmeyiz. Eğer Şenes Erzik, düşme yerine puan silme derse, iş değişir ve biz de kendisine bu yüzden hayır deriz."



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.