Hava Durumu

Yazıcı dışına çıkma girişimi

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2013 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 08:17

Daha önce “Bu Divan başka Divan olacak” demiştim. Dün Divan Başkanı Kadir Şankaya da bunu teyit eden açıklama yaptı.
19 Nisan akşamı Sheraton Hotel’de gerçekten başka bir Divan olacak. Bugüne kadarki monoton ve sıkıcı havasından kurtulup gerçekten Bursaspor için yapılması gerekenler ve kulüp içindeki sıkıntılar dile getirilecek, tartışılacak.
Bugüne kadar pek denenmeyen bir yöntem bu.
Ancak bir şartla.
Kadir Şankaya’nın davet ettiği isimlerin, mutlaka 19 Nisan akşamı Sheraton’da olması gerekiyor. Daha önceleri Bursaspor’un yanında olduğunu sık sık dile getiren bu isimlerin şimdi işi icraata dökme zamanının geldiğini hissettirmesi lazım.
Bakanından parti il başkanına, milletvekilinden valisine, belediye başkanından meslek kuruluşlarına kadar.
Bu yolda ilk hamle ve icraat bilindiği gibi Bakan Faruk Çelik’ten gelmişti. Çelik, Bursaspor’a önemli bir miktarda para toplanmasını sağlamıştı. Daha sonra ortaya çıkan Çelik-Yazıcı sürtüşmesine rağmen bu yardım devamlı zirvede kaldı.
Kaldı ama Yazıcı ile Bursa üst seviyesi (İşadamları ve yerel yönetici- ler) arasındaki soğukluk ve güvensizlik de zirve yaptı. Hatta bu durum taraftara kadar yansıdı,tribünler boş kaldı. Tabii bundan en çok Bursaspor zarar gördü. Maddi manevi çarklar bir türlü yerine oturmadığından, kulübe gerekli akış sağlanamadı.
Şimdi bu işin yön değiştirmesini sağlamak, Yazıcı dışına çıkarmak için Bursaspor’da en üst makam olan Divan giriyor devreye. Çünkü Yazıcı gidici, Bursaspor kalıcı. Sorunlar, çözümler, öneriler tüm gerçekleri ile konacak ortaya. Onun için herkesin gelmesi gerektiği bir başka Divan olacak bu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.