Hava Durumu

Volkan, hakemi de Konya’yı da devirdi

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2015 07:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 07:44
Zannedersin ki ara transferde hakemler de forma değiştiriyor 90 dakika boyunca 12. Konyalıyı oynamaktan çekinmeyen İlker Coşkun’a rağmen Volkan’ın attığı ve attırdığı goller damgasını vurdu bu galibiyete. Sakatlamayı geçtik, yaralamaya yönelik darbe ile Bekir’i orta sahada indiren Torje’ye “Devam” diyen İlker Coşkun, silah değil düdük zoru ile 2-2’ye getirdiği maçın keyfini süremedi doğrusu.

Orta saha kontrolü ve pres ile Konyaspor’u da çaresizliğe iten Timsah’ta rahatlıkla üretilen pozisyonları Fernandao ve Bakambu ezmesine rağmen Ozan Tufan-Volkan Şen katkıları bu defa ön plana çıktı. Hakemin genelde ev sahibinden yana kullandığı kararlarla gelen beraberliğe rağmen, Bursaspor’un oyunu son saniyeye kadar götürme düşüncesi ve becerisi gerçekten sezona damgasını vuracak cinsten. Bu bir Timsah gerçeği oldu.  Bir başka gerçek de, Volkan Şen’in şampiyonluk yılından çok daha iyi olduğu.

BİR DEĞERLİ İSİM DAHA GİTTİ

Bursaspor’da çok önemli dönemlerde yöneticilik yapan Muhsin İğmen Ağabe-yimizi de kaybettik.
Muzaffer Baştaymaz Bbaşkanlığındaki 1966-67 sezonundaki 2. Lig şampiyonluğunda, Hayri Terzioğlu başkanlığındaki 1967-68’de 1. Lig’de(Süper Lig) ilk sezonda başarılı olan yönetimlerde yer alan Muhsin İğmen, prensipli ve hukuk çerçevesindeki çalışmaları ile Bursaspor’a apayrı bir ağırlık kazandırmıştı. O yıllardaki yöneticiler Semih Sevilen, Feyzullah Zorlubilek, Rahmi Okyar, Ali Fidanlar, Hüsamettin Silahçı, Talat Diniz ise rahatlıkla her dönem başkanlık yapabilecek isimlerdi.

Hepsini rahmetle anarken, aralarına uzun ve sağlıklı bir yaşam süren Muhsin Ağabey de katıldı. Dünyanın değişmez bir kanunu bu. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.