Hava Durumu

UEFA, Trilyespor ile de tanıştı

Yazının Giriş Tarihi: 28.06.2012 09:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.06.2012 09:27
Evet, “CAS öncesi ümit ışığı” dediğimiz olay tamamen aydınlandı.
Bursaspor’u, UEFA Disiplin Kurulu ve Tahkim kurulu’ndaki dosyasında haklı bulan ve CAS öncesi kulübe önemli bir yol haritası çizen Şenes Erzik, sonunda kazanılan hukuk savaşı nedeni ile duyduğu mutluluğunu dün Türk kamu oyu ile paylaştı.
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türk Futbolu ve Bursaspor ile yaşanan sıkıntılı dönemde stres atmak ve merakını da gidermek için bir sure önce Tirilye’deydi.
Yıllarca Avrupa’da bile methini duyduğu ancak, yoğun işleri nedeni ile bir türlü gidemediği bu şirin beldeyi Bursaspor bahanesi ile de görmek istemişti.
Ve Erzik sonunda Tirilye ve Tirilyespor ile bir araya geldi.
Bursalı işadamı ve TFF Yönetim Kurulu eski yöneticisi Osman Çağlalıkoç’un konuğu olarak Bursa’ya gelen Şenes Erzik, öncelikle Tirilye’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
Bu gezi sırasında, Bursaspor’un 2 efsane futbolcusu kaptan Sedat Özden ve Tirilyeli K.İsmail (Emil) de kendisine eşlik etti. Bu arada futbolda ve milli maçlardaki eski anılar tazelendi. Ardından eski Belediye Başkanı Hüseyin Kara da nefis balık ziyafeti çekti.
Kendisine gösterilen büyük ilgiden duygulanan Şenes Erzik, ayrılmadan önce ilginç bir olay da yaşadı.
Tirilye Talatbey Mahallesi Muhtarı Nazmi Alemdar Tirilyespor’un yıllardır saha sıkıntısı çektiğini ve bu konuda Erzik’in kendilerine yardımcı olmasını istedi.
Böylece UEFA, 2.Amatör Küme takımlarından Tirilyespor ile tanışmış oldu.
Bu da Avrupa’da bir ilkti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.