Hava Durumu

UEFA'dan sert uyarı

Yazının Giriş Tarihi: 08.03.2012 09:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.03.2012 09:00
Mbesuma'ya geç ödeme yapıldığı gerekçesiyle 200 bin avro ceza alan Bursaspor ayrıca Avrupa Kupaları'ndan men tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Bursaspor Avrupa için son bilet peşinde koşarken, bir de ayak bağı taşıyor. Yeşil Beyazlılar, 2007 yılında kadrosuna kattığı Collins Mbesuma'nın bonservis bedeli için Portsmouth kulübüne geç ödeme yapınca UEFA Disiplin Kurulu Timsah'a 200 bin avro ceza verdi. Ancak UEFA'nın bu cezanın yanı sıra kulübe sert bir uyarıda daha bulunduğu ortaya çıktı. Bursaspor UEFA Kulüp Lisans Kriterleri'ne uymamasından dolayı yabancı futbolcusuna 4 yıl içinde yeniden borçlanması halinde 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

MERCEK ALTINDA

Yeşil Beyazlı kulüp bu süreç içerisinde sürekli UEFA Mali Kontrol Paneli tarafından mercek altında tutulacak. Aynı davranışın tekrarı halinde ise Bursaspor hem Avrupa Kupaları'ndan men edilecek hem de yeni bir ceza ile karşı karşıya kalacak. Yeşil Beyazlı kulüp önümüzdeki günlerde UEFA tarafından yıllık rutin bir incelemeye girecek.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.