Hava Durumu

Timsah UEFA’da Trabzon’u geçerdi

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2012 00:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2012 00:26

UEFA, son 5 yılın en başarılı takımlar listesini açıklamış. Son 5 yılki kulüp başarıları baz alınarak verilen puanlarla belirlenen yeni listeye göre, Türkiye’deki 5 şampiyon arasında Bursaspor en alt sırada. Son 3 yıldır Avrupa sahalarında boy gösterme imkanı bulan Timsah, bilhassa Twente’de  gruplara çıkma ve UEFA’da önünde bulunan Trabzonspor’u da geride bırakma fırsatını yakaladı ama bundan yararlanamadı.
UEFA listesinde, 143 bin puan ile Barcelona 1.sırada. Galatasaray 40 bin puanla 53. sırada, Beşiktaş 33 bin puanla 61.sırada, Fenerbahçe 32 bin puanla 62.sırada, Trabzonspor 20 bin puanla 92.sırada, Bursaspor ise 13 bin puanla 121.sırada.
İşte onun için, “Karabük, Mersin İdmanyurdu galibiyetlerine fazla sevin-meye  gerek yok” derken, Avrupa’da yapılması gerekenleri imkanımız olmasına rağmen yapılamamasına kahroluyorduk. Çünkü göz göre göre hatalar yapıldı, tribünler bu yüzden de boşaldı.
Bir de Twente’nin durumuna bakarsak, üzüntü katsayımızı biraz daha artırabiliriz.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Twente şu anda 4 puanla, bir üst tura yükselme hakkını kaybetmiş vaziyette. Hollandalıların galibiyeti de yok. Yani, “Orta şekerli” bile denemeyecek bir takıma boyun eğdik anla-yacağınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.