Hava Durumu

Taraftar haklı

Yazının Giriş Tarihi: 15.09.2012 10:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.09.2012 10:30

Yönetim ve teknik adam, “Bizi yanlız bırakmayın, tribünler dolsun, rakip korksun” diye ikide bir onlara sarılıyorsa, seslerini ve isteklerini de dinlemek zorundadır.
“Hep bana, hep bana” olmaz.
Fazla detaya girmeye gerek yok. Zaten her şey ortada ve taraftar da şikayetçi olduğu konuların çoğunda haklı durumda. Burada asıl dikkati çeken, yönetimin arazi olması ve cevap için yine Ertuğrul Sağlam’ın ortaya çıkmasıdır.
Ben hayret ediyorum;
Bursaspor kongrelerinde yönetim faaliyet raporunu ve mali rapor ile tahmini bütçeyi de niye Ertuğrul Sağlam okumuyor?
Çünkü iş oraya geldi.
Ertuğrul Sağlam’ın elde ettiği başarılara kimsenin bir şey dediği yok ki. Ancak burada tartışılan şampiyonluktan sonraki aksaklıklardır. Şampiyon olduk diye, eve gidip 2046 yılına kadar yatıp uyuyacak halimiz de olmadığına göre, Türkiye’ye karşı olan sorumluluğu da hesaba katarak, basının ve taraftarın aksaklıkları dile getirmesi kadar doğal bir şey olamaz.
Bursaspor’un şampiyonluğu sayesinde Ertuğrul Sağlam da “Türkiye’nin en çok kazanan teknik adamı” olarak gösterilmektedir. O halde hem unvan hem de kazanç olarak, başkan ve teknik adam, hatalar zinciri oluşturmaktan kaçınmak, kendini ve kulübünü geliştirmek zorundadır.
Ayrıca hatalar için de konuşmak ve cevap vermek zorundadır.
Yoksa,”Paniğe gerek yok, başka Bursaspor yok, kenetlenelim, el çırpmaya devam edelim” gibi laflar artık herkesi sıkmaya başlamıştır.
Bunların yerini “Neden zamanında ve iyi transfer yapamıyoruz? Neden Avrupa’da 3-5 kilometre yol alamıyoruz? Neden bu kulüp hala çorba gibi?”nin gerçek cevapları yer almalıdır artık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.