Hava Durumu

Sucuk ekmekli marka değeri

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2015 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 07:52
Tam da üstüne denk geldi.
Ne demişti Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ:
“Süper Lig AŞ’yi kuracağız, marka değerini güçlendireceğiz. Bugünkü naklen yayın hakları değerini 1 veya 1.5 katı büyüteceğiz”
Dün de Kayseri Erciyes yönetimi açıklama yaptı.
Çaykur Rize ile oynanacak ha-yati maça gelenlere parasız passolig, maç bileti, sucuk-ekmek ve forma verilecek.
Bir tarafta 1 milyar dolarlık yayın ihalesi rüyası, diğer tarafta sucuk-ekmek gerçeği. Marka değeri sonunda sucuk markası ile ilgili olacak galiba. 
Kalitesiz zeminler, kalitesiz futbol,     milyon eurolardan aşağıya düşürülmeyen ve bu yüzden sürekli yanık kokuları gelen futbolcu maliyetleri gazete sayfalarını ve ekranları süslerken, buna paralel olarak seyirci de tribünleri terk ederken “Ortada marka değeri mi kalmış?” diye sormazlar mı adama?
Merak ediyorum.
Kendi hesaplarını bile tutturamayan, milyon değil milyar dolarları batıran bu kulüplerin AŞ’sine  yayın ihalesi parasını teslim edecek bir baba-yiğit çıkar mı?
Kulüpler Birliği Vakfı bu işlerle uğraşacağına öncelikle kulüpleri idari yönden düzlüğe çıkaracak tedbirler ve yaptırımlar üzerinde durmalı, yeni ve Avrupa’daki gibi yönetici yaratmanın  yollarını aramalı.
Yoksa, “Eski tas, eski hamam” sözü ile “Süper Lig AŞ” tabelası yan yana çok kelaynak bir birliktelik yaratmaya devam eder.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.