Hava Durumu

Son 2 gün

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2012 10:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2012 10:04
29 Mayıs'taki kongre için adayların Divan'a son müracaatı 22 Mayıs saat 17.00. Aday çıkmazsa tüzüğe göre 2.kongre yapılamıyor ve iş yine mahkemeye kadar gidiyor.

Başkan İbrahim Yazıcı'dan yeniden aday olma ile ilgili bir açıklama yok. Divan Başkanı Kadir Şankaya da, henüz hiçbir müracaatın olmadığını belirtti. Gözler son 2 günde.

Ben hala bu finali oynanmamış, çarşamba gecesinin de 20.30-22.30 arasını yaşanmamış sayıyorum.
Bursaspor'un olmadığı bir finale ben final demem.
Fenerbahçe istediği kadar sevinsin. Kendileri çaldılar, kendileri oynadılar. Karşılarında rakip mi vardı ki?
Ben hayret ediyorum.
Neden bu Alex, hep Bursaspor maçlarında yıldız oluyor? Neden, her şeyi belli olan bu adama bir türlü önlem alınamıyor, üstüne üstlük ona bırakılan bomboş alanda istediği gibi oynama fırsatı veriliyor.
Neyse, insan detaylara girdikçe daha çok kahroluyor. Bu final böyle olmamalıydı.
Artık sezon bitti, sıra kongreye geldi. Eğer, Bursaspor Kupa'yı alsaydı Başkan İbrahim Yazıcı'yı kimse tutamazdı. Haklı olarak resmen krallığını ilan ederdi. Hatta yeniden aday olması için, "İstanbul'dan buraya kadar kendini omuzlarda bile getirtirdi" diye düşünüyorum.
Bugün, ona karşı olan siyasi grup hala bir aday çıkaramadığı için Yazıcı yine rakipsiz. Ancak, kongreye kısa bir süre kalmasına rağmen adaylığını da açıklamış değil. Tabii bu da bir taktik ama, kapalı kapılar ardında yine de faaliyetini sürdürüp yönetime yeni isimler arama çabasında. Çünkü, mevcut yönetimde bırakan da var, bıraktırılacak olan da.
Mesela, 2.Başkan Haluk Özkıyıcı uzun zamandan beri yönetim kurulu toplantılarına katılmıyor ve maçlara da gelmiyor. Bursaspor'da acı-tatlı günler yaşayan Özkıyıcı artık özel hayatına daha çok zaman ayırmak istediğinden, yeni dönemde de görev almayı düşünmüyor.
Yeni isimler arasında da Mustafa Oran ve İsmet Demirel şu an için ön plana çıkıyor.
Tüzüğe göre, başkan adayı veya adayları, listesini kongreden 7 gün önce Divan Başkanlık Kurulu'na vermek zorunda. Yine tüzüğe göre çoğunluk aranmaksızın yapılacak genel kurul, yani 2.kongre öncesi, önceki adaylar dışında yeniden başkan adayı olunamıyor. 29 Mayıs'taki ilk kongre için adaylığı bildirmede son gün 22 Mayıs. Bundan sonra aday çıkmaması halinde otomatikman 2.kongre de iptal oluyor ve iş yine mahkemeye kalıyor.
Sonuçta, İbrahim Yazıcı veya bir başka aday için son 2 gün. Divan Başkanı Kadir Şankaya, henüz bir müracaatın olmadığını, 22 Mayıs saat 17'ye kadar da bekleyeceklerini açıkladı.
Aday çıkmazsa, transfer öncesi işler karmakarışık olacak, yeni bir kongre süreci başlayacak.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.