Hava Durumu

Soğukta, bozukta, Pinto imalatı

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2012 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2012 08:44
Eskişehir'in meşhur soğuğuna bu defa da bozuk saha eklenince, futbolun tadı tuzu kaçtı. Ancak Allah’tan Pinto ortaya çıktı da Timsah puanı kaptı.
İlk yarıda doğrusu bu kadar kötü bir Bursaspor beklemiyorduk. Bırakın top kullanmayı rakibin önünde durmayı bile beceremedi. Sağbek oynayan Veysel Sarı bile, Ozan'ı Vederson'u katlayıp dalga dalga geldi, biri direkte diğeri Carson'da patlayan iki bazuka ile Bursa kalesini sanki fetihetti. Bir de Diego'nun direkten dönen frikiği üstüne tuz biber ekti. Maç da bizim için maçlıktan çıkıp Alfred Hitchcock filmine döndü.
Burada şansın Bursaspor'dan yana olması, gecenin kaderini değiştirdi.
İkinci yarıda Adem-Musa değişikliği iş görmedi ama Hakan Aslantaş-Basser değişikliği bir anda oyunun dengesini Bursaspor lehine bozdu. Ne olduysa da 72'de oldu. Sahada o ana kadar gözükmeyen ikili Sestak ve Pinto Eskişehir semalarına giriş yaptı. Biri ortaladı, diğeri de piste inerken kafayı çaktı. Böylece Pinto puanı kurtardı.
Ömer Erdoğan için şanssız bir maç. Olmayacak kafa şutu bizim çatala takıldı ama rakip kalede de olacak iki kafası Kayacan'da kaldı. Batalla, genelde oyun kuramayan Bursaspor orta sahasında ileriye taşıdığı toplarla Es-Es'i ikinci yarıda fena bozdu.
Bir puanla birlikte bir başka kârımız daha var. Maça toplu olarak gelirken polisle çatışan ve yaralı veren Es-Es taraftarlarının bunu tribünlere taşımaması ve Bursaspor taraftarlarının da sakin kalması, geceyi olaysızlığa taşıdı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.