Hava Durumu

Sıra jantlara geldi

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2015 06:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 06:28
Yıllardır yazıp duruyoruz. Bu iş böyle gitmez diye.  Sonunda lastikler birer birer patlamaya başladı, sıra jantlara geldi.
Yavan futbol yüzünden tribünler boşalırken, Show TV olayın üstüne cila çekti sanki. Artık Milli Maç’ın bile yayınlanamayacak hale gelmesi, futbolun da nereye geldiğinin en güzel örneğidir. Burada önemli olan Show TV’nin ilk açıklamasında “Ekonomik ve ticari açıdan” ibaresi ile topu bir başka TV’ye atmak istemesidir. Yani, Milli Maç ilgi görmemiş ve reklam pastası çok küçük kalmıştır.
Bu Ülker’in futboldan desteğini çekme kararından sonra 2.bombadır.
“Marka değeri, marka değeri” derken al sana marka değeri.
Ya İstanbul’daki iddia?
200 bin dolarlık futbolcunun, 2 milyon doların üstündeki mukavelesi ve aracı bir başka ismin 1 milyon dolarlık komisyon olayı?
Dedim ya, lastikler birer birer patlamaya başladı.
Oynadıkları futbola göre çok büyük paralar alan futbolcuların ise afra tafraları, kavgaları artık çekilecek gibi değil ve onlar da elbirliği ile futbolu bitirmek üzere olduklarının hala farkında değil.
Zannediyorlar ki bu derenin suyu hiç bitmeyecek.
Bursaspor için de durum aynı. Dün,”Paralar dışarıda yenirken, biz de içeride birbirimizi yemeye devam edeceğiz” demiştim. İşin bu boyutu da var: İşte son örnek Taiwo. Takımın dışında ama milyon euroları çatır çatır alıyor, afiyetle yiyor. Tarla, bağ bahçe de elden gidiyor.
Böyle bir düzen daha ne kadar devam eder? Futbolumuz gibi kulüpler de sona yaklaşmadı mı?
Merak ediyorum. Göksel Gümüşdağ yayın ihalesini 1 milyar dolara çekeceklerini söylemişti. Şimdi Show TV olayından sonra hâlâ aynı fikirde mi acaba?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.