Hava Durumu

Serkan Yazıcı’dan bomba sözler

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2013 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2013 08:08

“Ailedeki yöneticilik ve başkanlık geleneği bende değil ama belki oğlum Rüzgar İbrahim Yazıcı’da devam edebilir”
Bu sözler rahmetli Başkan’ın oğlu Serkan Yazıcı’ya ait.
Uzun zamandır Bursa’da merak edilen bir konu var;
“Yazıcı ailesinde Bursaspor yöneticiliği bir gelenek haline geldi. Acaba İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan Yazıcı da bu geleneğe uyacak mı?”
1975-76’da Mümin Gençoğlu başkanlığındaki yönetimde yer alan Mehmet Yazıcı ile başladı bu gelenek. 1985-86’da Cavit Çağlar başkanlığındaki yönetime girdi onun oğlu İbrahim Yazıcı. Diğer oğlu Hayri Yazıcı da yönetimlerdeydi. Daha sonra İbrahim Yazıcı’nın başkanlık yılları geldi. Hayri Yazıcı da 2 defa başkan adayı oldu.
Şimdi bu gelişmelere göre İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan Yazıcı da merak konusu.
Babasının vefatından sonra işlerin başına geçen Serkan Yazıcı’ya sordum bu soruyu. Çünkü merak edenler arasında ben de varım. İbrahim Yazıcı 40 yaşında başkan olmuştu. Serkan şu anda 43 yaşında ve cevabı da şöyle:
“Babam Bursaspor yolunda vefat etti. Başarıları ile efsane oldu ve büyük bir sevgi seli oluştu. Bana en büyük miras budur. Böyle bir insandan sonra başkanlık çok zor. Vefatından sonra beni rakip olarak görenler bile oldu ama Mehmet Yazıcı’nın torunu şu anda böyle bir şey düşünmüyor. Ben sadece babamın mirasına sahip çıkmak istiyorum. Bursaspor’un başarısı için dua ediyorum. İbrahim Yazıcı belgeseli çektiriyorum. 3 dilde olacak. Onu doğru anlatmak istiyorum. Şu an onun peşindeyim. Babama büyük bir kesim sahip çıkıyor ama haksızlık yapanlar da var. Sözlerini kıvıranlar var. Bizim bir beklentimiz yok ama bunlara çok üzülüyorum. Bu isme sahip çıkılsa kim küçülür? Babam bana,’Bir gün sen de yönetici ol. Hizmetten keyif alırsın’ derdi. Belki bir gün ben de başkan olurum ama, daha ziyade oğlum Rüzgar İbrahim Yazıcı’nın bu işe soyunmasını istiyorum. Ancak, aile geleneğinin devam etmesi önemli değil, İbrahim Yazıcı efsanesinin yaşaması ve yaşatılması önemlidir. Ben Bursaspor için her zaman orda olurum. Sadece Bursaspor ve BOSSEK üyesiyim. Çünkü ikisini de çok seviyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.