Hava Durumu

Sebastian Pinto sanki El Nino

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2012 09:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2012 09:39
Doğrusu, Karadeniz'de okyanus rüzgarı esti.
Hatta buna El Nino gibi "Pinto-Batalla kasırgası, Samsun'u yerle bir etti" de diyebiliriz.
Bursaspor'un istekli ve topu, hücumu düşünerek etkili kullanma ısrarı devam ediyor. Bu yüzden Samsunspor kendi sahasından bir türlü doğru dürüst çıkamadı ve ileriye gidip tek şut bile atamadı.
Gekas da, pozisyon bulamadığından Bursaspor savunmasının girdabında boş yere döne döne boğulup gitti, böylece ev sahibi iyice bitti.
Santrforlar dünkü maçın en önemli olayı. Çünkü Gekas ne kadar kaybolduysa, Pinto da o kadar yıldızlaştı. Şilili gol peşinde koşarken, beklenmedik ters paslar ve asistler ile Samsun savunmasını zora değil, komaya soktu. Bilhassa ilk golde, aradan fırlayan Batalla'nın önüne havadan indirdiği top, altın tepside sunulan baklava gibiydi.
"Yeme de yanında yat" cinsinden.
Sezon başından beri işlemeyen santrfor mevkiine  pas çözücü sprey geldi sanki.
"Vermeyince mabut,neylesin Mahmut" tam bizim Bangura için.
Oyuna girdikten sonra, boş kaleye attığı şut bile direkten döndü. Demek, onun burdaki kısmeti, yani dükkan tamamen kapandı artık.

OSMAN ÇELİK'İN YANITI
Dün "Bursaspor'un eski genel müdürü Osman Nuri Biçer, tazminattan çekildi" haberini vermiştim. Bursaspor'un eski yöneticisi Osman Çelik aradı ve bu konu ile ilgili bilgi verdi.
Osman Çelik'in bana aktardıkları şöyle:
"Evet, Başkan Yazıcı, yöneticiler, genel müdür ve muhasebe müdürü, tazminat davası açtılar ve Disiplin Kurulu'na da sevk ettiler. Tazminat davasında ilk olarak İbrahim Yazıcı kaybetti. Gelişmelere bir de burdan bakmak lazım. Ayrıca, Başkan İbrahim Yazıcı ile 3 senedir ben telefonla bile görüşmedim. 'Herkes herkesle beraber' sözü, benim dışımdakiler için geçerlidir."




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.