Hava Durumu

Sağlam bu işin dışında kalamaz

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2013 03:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2013 03:34

"Perşembenin gelişi, çarşambadan bellidir" sözüne "Salıya kadar değil, pazara kadar" ı da ekleyen Ertuğrul Sağlam, ne olursa olsun Kupa rezaletinin de baş sorumlusu olmaktan kurtaramaz kendini.
Allah'tan 1461 Trabzon, son Konya maçındaki gibi oynayamadı. Birazını tekrarlasa fark yerdi Bursaspor. Buna rağmen, Barış'ın boş kaleyi bulmayan şutu, Ofoedu'nun direkte patlayan dokunuşu bile, "Gittigidiyor.com"a tıklatıyordu maçı.
Zaten orta sahayı ve kanatları artık kullanamaz hale gelen Bursaspor'da dün gece 3 değil, 11 değişiklik yapılsa yine sonuç değişmezdi. Çünkü Carson'dan kulübenin en sonuna kadar herkes bitik ve dirençsiz vaziyette. Teknik Direktörlük görevi üstüne yıkılan Ersel Uzgur bile hangi kelimelerle cümle kuracağını unutmuş gibi. Bu kargaşada Pinto, durup dururken rakibine saldırması ve kırmızı kart davetiyesi çıkarması ile sanki "Bir müddet ben ortalarda gözükmeyeyim" der gibiydi.
Böyle bir hava içinde artık,"Önümüzdeki maçlara bakıcaz" tekerlemesi de geçerliliğini kaybetmiş vaziyette.
Kupa ümidi artık çok az ama, Sivas-Fenerbahçe maçının da bugüne bırakılması büyük hata. Dün geceki 0-0'a göre bugün 2 takıma, "Nasıl olsa, beraberlik bize yeter" diye kulağının üstüne yatma fırsatıdır bu gün ayrılığı.
Bursaspor'un bir an önce teknik adam bulma zorunluluğu var. Sağlam'ın üstüne, hiçbir yerlinin bu işi kesmeyeceği ortada. Bu yüzden, yabancı teknik adam bugün için ön plana çıkmış vaziyette. Çünkü, Özlüce'nin de düzen değişikliğine ihtiyacı var. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.