Hava Durumu

Peşin ödemede fırsat haftaları

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2015 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2015 08:08
Cezayı peşin peşin ödemede fırsat haftaları başlıyor.            Görünen o ki, Körüstan ve     ekibinin vurduğu, “Başa gelen çekilir” damgalı UEFA cezasını fazla uzatmadan bitirme yılı olacak 2015.
Bursaspor bu futbolu ile rahatlıkla ilk 3’te yer alması gerekirken, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarındaki şanssızlıkları ile 4. sıraya mecburi iniş yaptı. Şimdi buraya demir atma zamanı.
Lig’de arka arkaya gelen Rizespor, Mersin, Eskişehirspor(D), Balıkesirspor, Sivasspor(D), Erciyesspor maçları da bunun için büyük fırsat. Sıralı galibiyetlerle gelecek puan avantajı, rakipler için önemli bir engel oluşturacak.
Tabii ki bu sezon fark yaratan Bursaspor için, kupa yolu da açık.
Şimdi Lig’de fırsat haftalarında ilk durak Rizespor. 2 önemli eksiğine rağımen Bursaspor’un galibiyete rahat gidebileceği bir maç. Artık slogan haline gelen “Karaman’da mazeret bitmez”li bir rakibin eksiksiz kadrosuna rağmen, Bursaspor’un hızlı ve dikine futbolu karşısında direnmesi uzak bir ihtimal. 

ÜST ÜSTE GELEN PENALTILAR

Geçen hafta Beşiktaş maçında son anda gelen penaltı tepemizi attırmasına rağmen Biliç’in sözlerini takdirle karşılamıştık. O, “Ke-rim’e müdahele var ama, biraz fırsat kolladı. Benzer bir penaltı aleyhimize verilse ben de mutlu olmazdım” sözleri ile sürtüşme değil yumuşatma getirmişti ortama.
Ancak hemen ardından korktuğu başına geldi.
Liverpool önünde sonlarda penaltı ile bu defa onlar kaybetti ve aynı acıyı yaşadı. Biliç’in sözleri yine önemliydi:
“Tabii ki oyunun son bölümünde penaltıdan bir gol yediğinizde hayal kırıklığı oluyor.”    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.