Hava Durumu

Paşa malulen emekli oldu

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2014 07:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2014 07:48
Maç öncesine göre, “Beklenmeyen Kasımpaşa, beklenmeyen skor” denebilir, tamam da maç sonuna göre “Bursaspor’un bu futboluna uygun skor”demek de kaçınılmaz olur.
Rakip hücumda iken arkaya atılan uzun toplarla çıkmak Bursaspor’un en önemli silahı haline geldi artık. Hem de öyle bir silah ki, patladı mı tek atışta tam isabet.
İşte Paşa da bu yüzden erken ve malulen emekli oldu.
Orta alanı çok çabuk, uzun ve dikine paslarla geçmenin mimarı Josue, sağda bu topları yakalama ve ceza sahasına indirme ustası Şener ve Volkan Şen, kale önünde rakip stoperlere rağmen işi tek dokunuşlarla bitirebilme becerisi gösteren  Fernandao, tam bir Bermuda şeytan üçgeni yarattılar. 
Bu üçgen içinde Kasımpaşa kaybolup gitti ve öyle tahmin ediyorum ki, Şota Arveladze takımını hala daha da bulmuş değil.
Bursaspor’un keyif veren bu organizasyonlarının tribünlere değil de, daha ziyade ekran başındakilere ikram olması da ayrı bir şanssızlık. Çünkü özlenen bir futbol bu.
Hücumdaki başarı kadar, savunmada Şener. Serdar Aziz, Civelli ve Aziz Behich’in bilhassa Babel ve Adem Büyük’e fırsat vermemesinin de rolü büyüktü. Hele Harun 2. yarıda Scarione’nin 3 metreden şutunu çıkarırken adeta devleşti. Volkan Şen’in ısrarcı top takibi, sürekli orta ve şut arayışları da artık rakipler için büyük tehlike haline geldi. Bu üstün çabasının karşılığını golle süsleyemeseydi, doğrusu dün yazık olurdu Volkan’a.Hele biraz daha şanslı olsaydı, tarihi fark işten bile değildi.
“Enes, Enes” dedik, sonunda girdi ama, kale ağzında kafa ile yetişemediği bir top, onun da şanssızlığı oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.