Hava Durumu

Ozan’da geç bile kalındı

Yazının Giriş Tarihi: 16.10.2012 09:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.10.2012 09:48


Hala işin farkında değiller.
Zannediyorlar ki bu furya hep böyle devam edecek.
İşte bunlardan biri de Ozan İpek.
Akıl yolunu bırakıp, kendini çöküşe götürecek çıkmazlara sapmayı seçen bu futbolcu, sonunda hak ettiği cezayı aldı. Aslında bunda geç bile kalındı. Çünkü uzun zamandır yaptıkları ve oynadığı futbol ile sadece kendine değil, Bursaspor'a da zararı dokundu. Yönetim bu kadar beklememeliydi.
Hele helikopteri bozuk diye Divan'a ve Yönetim Kurulu toplantısına gelemediğini öne süren Başkan İbrahim Yazıcı, çoktan Marmaris'ten bileti kesmeliydi.
Sonuçta ceza çıktı. Burada önemli olan para cezasının arkasında durabilmektir. Yönetim, primi ve iyileştirmeyi nasıl tıkır tıkır ödüyorsa, takıma zarar verenlerden de geri almayı bilmelidir. İlerde bundan dönüş yapmamalıdır ki, işe ciddiyet gelsin.
Ozan İpek ister kalsın, ister başka takıma gitsin. Bu kafayı değiştirmediği müddetçe yolu, daha öncekilerle aynı yerde kesişecektir.
Yani, takla.
Çünkü futbolun kanunu hiç değişmez.

Cebinden versene
Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ı halletti şimdi de gözünü TFF'ye dikti.
Bu işin parayla değil, akıl ve mantıkla olacağını hala öğrenemedi.
Milli Takım'a Macar galibiyeti için "60 bin dolar prim" gibi müthiş bir taktik! icat etti. Hem de kendi inisiyatifini kullanarak. TFF'nin başında 3-5 sene kalsa, akıbet kesin Beşiktaş gibi olur. Böyle bir zihniyetten başka ne beklenir ki?
Macarları yensek ne olur? Zaten Romanya yenilgisi, Milli Takım'ın gruptaki durumunu zora değil, çok zora soktu. Onun için olan yine kulüplerin parasına olacak. Bu yüzden galibiyet halinde Kulüpler Birliği ağırlığını koyup bu parayı Demirören'e cepten ödetmeli.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.