Hava Durumu

Önce Papa sonra Batalla

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2013 00:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2013 00:54

Arjantin’den önce Papa, sonra da Batalla çıktı sahneye.
Beyaz duman değil, 2 gol tüttü kramponlarından ve Bursaspor’daki liderliğini bir kez daha tartışmasız ilan etti.
Trabzon’a da önünde saygı ile eğilmekten başka tercih hakkı bırakmadı. Hafta boyunca duran top zaafını örtmek için 2 uzunu Mustafa Yumlu ve Sol Bamba ile çalışan Trabzon defansında bir karış boyu ile kafayı uzatan Batalla yerde de gökte de iş bitirmek için yaratılmış sanki.
Ancak bu kadar değil.
Bir de Şener çıktı ortaya. “İn misin, cin misin?” dedirtircesine çaprazdan ha- yatının sağını çaktı, kapalı köşeden topu ağlara taktı.  Onur bile ne olduğunu anlamadı. Gerçekten bu da jeneriklik bir gol. Hani topu Formula-1 pistine koysan, Lewis Hamilton’ın Mercedes’ini bile geçecek sanki.
Böylesine bitirici ve klas hareketlerin yaşandığı bir maçta Trabzonspor’un baştan sona çaresizliğe mahkum olması gerekirdi ama, Serdar Aziz’in Milli Takım’a alındığı gün, sevincinden ezberini unutan çocuğa dönmesi de beklenmezdi doğrusu. 2 defa adam kaçırdı, 2’si de gol oldu, maçı da durup dururken zora soktu.
Bütün bunlar iyi güzel de, 2.yarılarda Bursaspor’un geriye yaslanması, orta sahayı genelde rakibe kaptırması adet haline geldi. Göz göre göre gidecek puan.  Bu sıkıntıyı çözecek olan kulübe ama, orası da korkulu gözlerle seyrediyor sahayı.
Sessiz ve müdahalesiz. Bu iş sadece oyuncu değişikliği ile olmuyor, uyarı da istiyor.
Sarı kartı bulunan ve buna rağmen arkadan sert müdahalelere devam eden Bamba’ya 2.kartı göstermemekle Serkan Çınar büyük hata yaptı. Allah’tan bilhassa Batalla önemli bir sakatlık geçirmedi. Eğer ters bir durum olsaydı, bunun tek sorumlusu hakem Çınar olurdu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.