Hava Durumu

Normal sonuç

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2013 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 08:20

Aslında normal sonuç.
Bedenler sahada ama akıllar Başkan’da olunca, otomatikman oluşan motivasyon düşüklüğü ile Bursaspor ancak 1 puana ulaşabildi.
Hatta kaleci Harun’a dua etmek lazım, Tello ve Veysel’in şutlarını çıkarmasa belki de gitmişti maç. Hele Yazıcı’ya çok yakın olan Batalla’nın ayakları adeta yerde sürtünce galibiyet yerine üzüntü hakim oldu ge-ceye.
Onun için fazla bir şey yazmanın da, kaçan 3.’lüğün değeri de pek kalmadı. Sadece Başkanımızı bir kez daha anmanın hazzı ile ayrılındı stattan.
Bir de Ömer Erdoğan’ımız var.
Şampiyonluğun cefakar kaptanı. O futbol oynamadı, Bursaspor için adeta çarpıştı. Hem inatçı futbolu, hem de  kanlı bantlı ve telli kafası ile “Mehmetçik” de, “Gazimiz”de, ona ne dersen de. Bursaspor tarihine altın harflerle geçen kaptanımızı da hiç unutmayacağız.
Bundan sonraki yaşamında önce sağlık ve her şeyin de gönlünce olmasını diliyoruz.
BURSA’DAKİNDEN  NE FARKI VAR?
Lig’de şampiyondan sonra ikinci, üçüncü, dördüncü artık belirlendi ama İstanbul’da çıkan olaylar da haftaya damgasını vurdu. Beşiktaşlılar sağ olsun, Başkanımızın cenazesine geldiler ama, bu samimi yaklaşımlar çözüm olmuyor ve cami avlusundan çıkınca hayat gerçekleri tekrar yaşanmaya devam ediyor.
Beşiktaş’taki son olayların, Bursa’dakinden ne farkı var?
Sadece tek farkı var. Bursa’da 28 kişi tutuklandı.
Kadıköy de yangın yerine döndü. Ölü bile var. Allah’tan da Galatasaray taraftarı yok. Onun için sakın kimse göstermelik,”Barış, yakınlaşma, dostluk” falan demesin. Bursa-Beşiktaş ve 3 İstanbul takımı arasındaki maçlarda konuk seyirci yasağına devam.
Çünkü bu yangın söneceğine, daha çok alevleniyor. Aksine de kanunlar ve polis, daha çok çaresiz kalıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.