Hava Durumu

Nizami bir süperlenme

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2012 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2012 08:35
Bursaspor hiç, faullü ofsaytlı değil, nizami bir yardımla süperlendi daha şimdiden.
Tabii bu nizam intizamı bizden sanmayın, Antalyalı Nizam'ın ta kendisi.
"Al da at" dercesine Pinto ve Bangura'nın önüne bıraktığı toplarla, zor gibi görünen maçı Bursaspor için o kadar kolaylaştırdı ki.
Zor diyoruz çünkü Antalyaspor'un düğün-bayram yaparken havaya atılan kurşunla vurulma ihtimali var. Ama gelin görün ki, onlar futbolu bırakmış, mevsim geldi diye Mardan'da pansiyonculuğa başlamış sanki.
Oda-kahvaltı 30 TL.
Sahanın her yerinde büyük boşluklar bulan ancak buna rağmen gevşemeden ve fizik üstünlüğünü ortaya koyarak pozisyon peşinde koşan Bursaspor'un, işi son maça bırakmama hırsını da göz ardı etmemek lazım. Hele Sestak, bu müsait ortama rağmen yine bildiğimiz Sestak'ta ısrar etmese daha ilk yarıda kopup gidecek maç.
Orta sahada Adem ve N.Diaye'nin rakip savunmanın arkasına ve kanatlara uzattığı toplar da Mardan'a damgasını vurdu. Ancak, ikinci yarıda N.Diaye'nin birden elektrik kesmiş araba gibi durarak topu rakibe bırakması ile 2.Nizam olayını yaratması, güneşli havayı biraz bulutlandırdı. Çünkü o pozisyon sonunda Tita, gol atma imkanı bulunca, Antalya toparlanır gibi oldu. Hele İstanbul'dan "Samsun galip" haberi de gelince topu önünde bulan şut atmaya başladı.
İşte böylesine sıkışık anlarda Bangura, Ömer'in bacak arasına, birikmiş farkları ödeyen bakanlık mutemedi gibi kuruldu sanki.
Yardım,mardım ama Bangura nasıl vurdu öyle, kimse anlayamadı doğrusu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.