Hava Durumu

Ne seyirci kaldı ne de futbol

Yazının Giriş Tarihi: 20.01.2013 03:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.01.2013 03:23

Taraftar iyice koptu tribünlerden.
Yeşil koltuklar olmasa maçı Kadir Has'ta zannedecek millet.
Neyse biz de pasta-limonata muhabbetine girmeden Bursaspor'un zor dönemde, zor da olsa 3 puan ile 2.yarıya başlamasını büyük kar sayalım. Bu kadar kötü futbol, bu kadar uyutan şuursuz mücadelenin en önemli yanı bu.
Anlayacağınız ne seyirci kaldı, ne de futbol.
Allah'tan Pinto, bir an hatırladı eski günlerini. Rakibinden çekip çıkardığı topu mermi gibi çaktı köşeye. Belluschi de en azından boş kaleyi kaçırmadı.
Allahtan yardımcı hakem Emre İyisoy, Kayseri'nin yarattığı ve golle sonuçlanan 2 pozisyonu çok iyi süzdü ve ince ofsaytları çok iyi gördü. Birini kaçırsa al sana yine puan kaybı.
Kayserispor değil , sadece Bobo etkili. Ancak Bursaspor savunması onu durdurmak yerine özel boş alan açtı sanki, toplara rahat vursun diye. Artık her maç ikram golleri partisi veriyor, bekleri ile, stoperleri ile bizim savunma.
"Ne seyirci kaldı, ne de futbol" derken İbrahim ile Serdar Aziz'i de buna eklemek lazım. 3 gollü koca 90 dakikada yazılacaklar sadece bu kadar.
Bir de Edu var. Adam "Hiç oynamamış" denecek kadar oynayıp gelmesine rağmen, diri ve sert mücadelesi, oyun takibi, şut isteği ile hazır gibiydi sanki.
"Yerde ararken, gökte buldum seni" dedirten Ertuğrul Sağlam için Divan Kurulun'da "Futbolcuya ceza veriliyor da, antrenöre niye ceza verilmiyor?" sorusu sorulmuştu. Başkan İbrahim Yazıcı da buna, "Var" anlamında bir cevap verdi.
Şimdi bu konudaki gelişmeyi doğrusu merakla bekliyoruz.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.