Hava Durumu

Ne iş olursa yaparım abi

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2013 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2013 08:23

Kongre kararı alındı ve adaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Aday olmak gayet tabii herkesin hakkı ama bunu “Ne iş olursa yaparım abi” gibi görmek,  Bursaspor için bir gerileme devri başlangıcını doğurabilir.
Çünkü o koltuk sadece oturmuş olmak için değildir.
Bursaspor yönetiminde bir iç çekişme olacağı çok çok öncesinden belliydi. Ancak Yazıcı’nın ağırlığı karşısında iş, fazla kıpırdanmaya gidemiyordu. Şimdi ise frenler boşaldı. Adaylık konusu daha gündeme gelir gelmez kavga gürültü, acemilikler, siteler, açıklamalar birbiri ardı sıra gelmeye başladı.
“Perşembenin gelişi, çarşambadan bellidir” denir ya, yıllardır ilginç hataları ile gündeme oturan ilk aday, daha ilk günlerde yine pot üstüne pot kırdı. Önce sessizce alkışladı(!) sonra yola çıktı. Bu karmaşa gösteriyor ki, güçlü bir isim bulup etrafında kenetlenme olmazsa, Bursaspor’un işi zor.
SAKİN KAFAYLA DÜŞÜNMEK
Yeni stadın ismi ile ilgili Bursa’da çeşitli görüşler aktarılmaya devam ediliyor.
Dün de BUSİAD yönetim kurulu üyesi İhsan Karademirler, “Atatürk ismi kalkmasın” maili ile bu tartışmaya katıldı. Onun görüşleri de şöyle:
“Başkanımızın vefatı tüm Türkiye’yi üzdü. İş için bulunduğum İzmir’de taksi şoföründen garsona, iş yaptığımız insanlara kadar herkesin, bir Bursalı olarak bana başsağlığı dilemesi Yazıcı’nın Türk insanını ne kadar etkilediğini gösteren çok güzel bir örnek. Büyük başarılardaki payını kimse görmemezlikten gelmiyor ve kendisi eminim sonsuza kadar hayırla anılacak. Adının yaşatılmasının, bu adın önemli yerlere ve-rilerek anıtlaşmasının olumlu olduğunu düşünüyorum. Fakat eski stat yıkıldığında oradaki Atatürk ismi kalkmış olacak. Yeni stada da Atamızın ismini vermezsek bunu kendimize ve Atatürk’e nasıl izah ederiz? Şimdi acımız çok taze olduğu için taraftarın talebi haklı gibi görünüyor ama bir süre sonra konu herkesin sakin kafayla düşünmesini gerektirecek kadar önemli.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.