Hava Durumu

Manisa’ya doğru Akhisar’ı göreceksin

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2012 01:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2012 01:29

Ancak amaçlar farklı.
Orhan Veli’ninki görsellik, bizimki ise “Küçümseyip sakın yoldan çıkma” anlamında.
Lig de, kupa da bu defa aynı yol üzerinde. 2 rakip de zayıf. Bunu da ayrı bir tehlike olarak görmek ve mutlaka tedbir almak şart. Süper Lig’de Eskişehir, Antalya, Beşiktaş ve  Kasımpaşa beklenmedik çıkışlar yaptı. Bursaspor ise beklenmedik kayıplar yaşadı. Bu yüzden Akhisar maçında yarım gram dahi puan kaybına tahammülü yok. Aksi halde üst sıralar için büyük yara alınır.
Aynı şey Nazilli için de geçerli. Madem ki bu sezon da Kupa’ya büyük önem verilecek, ilçe takımı diye önemsememek de yara aldırabilir. Türkiye Kupası zaten bu tip olaylarla da ünlü. Nazilli, 2.lig kırmızı grupta son maçında Sarıyer’de 3-3 berabere kalmış. Sarıyer adı geçince Samet Aybaba dönemindeki Sarıyer kupa maçı aklıma geldi. Orada yok yere 3-2 yenilmiştik. Bu yüzden “Sakın yoldan çıkma” uyarısında bulundum.  
MHK BİR YERE YAZMIŞTIR
Antalyaspor maçında Serdar Aziz kameralara fena yakalandı. Aslında, canlı yayında çok sayıda kamera takip ettiğinden futbolcuların ona göre kendilerini kontrol etmek zorunda olduklarını bilmesi gerekir.
Serdar Aziz’in Aissati’ye attığı dirsek, birçok spor programına konu oldu. TV’lerde tekrar tekrar gösterilip,”Direkt kırmızı kart” olarak yorumlandı.
Maç esnasında Barış Şimşek ve yardımcı hakem dirseği görmedi ama, görüntü ve TV’leri izleyen MHK bunu mutlaka bir yere yazdı.
Onun için Serdar Aziz’in bundan sonra 2 kere daha dikkatli olması gerekiyor. Daha hafif yani sarılık olaylarda, bu defa birikmişleri de ödetebilirler.
KUPA’DA COŞUYORLAR
Bursasporlu eski futbolcuların çalıştırdığı takımlar Ziraat Türkiye Kupası’nda coşmaya başladı.
Sedat Özbağ’ın Orhangazispor’u İstanbul Belediye’yi eleyerek Türkiye çapında olay yaratmasından sonra, Beyhan Çalışkan’ın takımı Altay,  Birinci Lig’de şampiyonluk adayı Kayseri Erciyes’i devirdi. Gençlerin takımı haline gelen Altay’ın da bu başarısı ayrı bir olay. Ligde istedikleri sonuçları alamayan Altay’da zaman zaman sıkıntılar yaşayan Çalışkan, şimdi rahatlamıştır herhalde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.