Hava Durumu

Lale gibi açtılar sanki sahada

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2014 08:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2014 08:44
Göğüs reklamı ile tam uyuştu: “Lale devri çocuklarıyız biz”    Daha doğrusu lale gibi açtılar sanki sahada.
Nefis bir görüntü ama, verimli Balıkesir toprağını unutmamak lazım. Kimse beklemiyordu böyle bir rakip. Bir takım direnişe girse ancak böyle top oynar.
Fakat, Bursaspor’un çok iyi top gezdirmesi ve Belluschi’nin 30 metreden füzesi ile oyuna başlamak,”Ev sahibini fena halde bozdu” da diyebiliriz. Böylece tüm saha Bursaspor’a geçerken Josue de aldı sazı eline “Çal çal oynat” cinsinden.
Soldan sağdan fark etmeden 2 ayağını da çok iyi kullanabilen Bakambu’nun bitirici şutlarını seyretmek için Fernandao’nun da araya girmesi, onun adına şanssızlık doğrusu. Bir başka şanssızlık da Bakambu’nun dördüncü golünü atamaması ve Süper Lig’de önemli bir yeri olan “Dörtleme rekoru” arasına girememesi. Ancak ne olursa olsun, Bakambu’nun böyle bir rüzgar yakalaması, Gekas’a rakip olacak gibi gösteriyor.
Bursaspor’un 2.yarıda gol rekoruna gitmesi beklenirken “Komşuya ve İsmail Hoca’ya ayıp olmasın” der gibi oyunu rölantiye alması ile birlikte, oyuna giren Holmen ve Ozan İpek’teki isteksizlik de dikkati çekti. Topu öylesine kullanan bu 2 futbolcuya  hayret etmemek mümkün mü?.
Bir de Enes var.
Böyle bir maçta oynamayacak da nerde oynayacak?
Şenol Güneş herhalde ameliyat telaşından onu kenarda unuttu. Yoksa başka izah tarzı olamaz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.