Hava Durumu

Korkularından yapıyorlar

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2015 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 07:51
Bu iş uzadıkça cılkı çıkmaya başladı. Galatasaray maçına 2 gün kaldı,  Serdar Aziz olayı özellikle gündemde tutuluyor ve futbolcu da buna paralel olarak şehir içi ve şehir dışında özellikle yıpratılmaya çalışılıyor. İnce taktik tıkır tıkır işlemeye devam ediyor.
Galatasaray'ın çok kritik bir maç öncesi bu yollara baş vurması hiç de hoş değil, aynı zamanda etik de değil.
Yeter artık!
Hem "Param yok" diyorsun, hem de bu işi dilinden düşürmüyorsun.
Şenol Güneş'in Mersin maçından sonra söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. Hamza Hamzaoğlu'nun "Serdar Aziz ile görüşüyoruz" açıklamasına verdiği "Benim haberim yok.Bana bir şey söylemedi. Söyleseydi cevap verirdim ona" cevabı resmen, "Haşlardım onu" demek değil mi?
Ancak Galatasaray durmuyor ki.
Bu defa da 2.Başkan Albayrak çıkıyor sahneye ve "100 liralık topçu, Galatasaray'a bin lira" diye saçmalamaya başlıyor. Nereye, kimlere gideceğinden bihaber.
Ne dişleri tutuyor ne de sözleri.
Bu gayet doğal olarak Serdar Aziz olayını da ilgilendiriyor. Peki kardeşim madem öyle, işine gelmiyorsa kesersin görüşmeyi kapatırsın olayı. Ne diye ikide bir "Gelin Altur'da görüşelim" diye haber gönderiyorsun, teklifler sunuyorsun?  
Dedim ya, akılları sıra Galatasaray maçı öncesi futbolcuyu ve camiayı yıpratma ve bundan medet umma peşindeler. Galatasaray'ın gidişatı ile Bursaspor'un gidişatı ortada. Birinin gözü aşağıya bakıyor, diğerinin ise yukarıya. Saha dışı olaylara kaymaları da bu yüzden zaten.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.