Hava Durumu

Kiraz’dan 2 darbe birden

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2012 10:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2012 10:05

Sol kanat da aynen öyle.
Ferhat Kiraz burada öyle ürün verdi ki, ağırlığına Mersin dayanamadı ve kırılıp dağıldı.
Beşiktaş karşısında sol sinyali yakmaya başlayan Ferhat, bir hafta sonra tam bir çıkışa geçti ve,”Ozan İpek out, Kiraz in” dedirtti. Yani, Mersin ile birlikte Ozan İpek de bir darbe daha aldı.
Ferhat Kiraz, Batalla ile girdiği pas alışve-rişinde mermi gibi bir sol çakması ile golcülüğe de soyunacağını gösterirken, savunmada rakip  akını kestikten sonra 70 metre topu sürerek çizgiden kale önüne kesmesi ile “Tam bir sol kanat oyuncusu” özelliklerini sergiledi.
Kiraz bu çıkışını belli bir düzeye getirir ve istikrar yakalarsa formayı pek bırakmayacak gibi geliyor bize. Ayrıca hemen önünde duran “Ozan’a dikkat” tabelası da onun için büyük bir avantaj ve önemli bir yol haritası.
Anlaşılan taraftarlar da, “Timsah dışarda vuruyor, içerde duruyor”u yol haritası yapmışlar ki çoğunluk uğramadı Atatürk Stadı’na. İşte bunun için önemliydi Mersin galibiyeti. Bursaspor’un rotayı tekrar yukarıya doğrulttuğunu, Antalya maçının büyük önem kazandığını göstermesi gerekirdi.
Ve gösterdi de. Mersin’e pozisyon bile vermedi.
Rahat oynama fırsatı bulan Batalla, bu ikramı boş geçirmedi ve daha ilk dakikalardan itibaren Ferhat ile birlikte rakip alanda adeta dans etti. 2 defa çizgiden top çıkarma başarısı gösteren Serkan ise sadece farkın gelmesini geciktirdi. Boum, ceza sahası içinde Bangura’dan başladığı çekmelere sonunda fena yakalandı. Bülent Yıldırım, penaltılarda haklıydı.
Hep istikrardan bahsettik ya.
Neyseki Bursaspor, istekli ve olumlu futbolunu 2 maç üst üste koyabildi. Onun için gelecek hafta yine ful çekmeli bu tribünler.     
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.