Hava Durumu

Kim verdi sana bu yetkiyi?

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2014 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2014 07:39

Geldikleri günden beri hiçbir sportif başarıya imza atamayan, idari hataları  ile Avrupa’da, Lig’de, Kupa’da yokları oynattıkları Bursaspor’u sıra takımı haline getirenler, rezaletler zincirine bir halka daha ekledi.
Sanki bütün bu başarısızlıkları Bursa Hakimiyet yapmış gibi ceza olarak Özlüce’den resmen atıldı.
“Yazıklar olsun” diyor ve  merak ediyoruz:
Bunlar Bursaspor’u iyi yönetmek için mi yoksa basının haber alma özgürlüğünü kısıtlamak, gazetecileri güvenlikçiler ile dışarı atmak için mi  kongreden oy aldılar?
Komünizm dönemi gibi tek tip gazeteler çıkarma yetkisini kim verdi size?
Ortada bu kadar hata ve başarısızlık varken tenkit olmayacak mı? Özlüce’ye girebilmek için şak şakçı olma şartı mı aranacak artık?
Kaldı ki dün, Başkan Körüstan” İşe geç girdim diye kendimi eleştiriyorum” dedi ve ilave etti:
“Gazetecilere de kapı açık, gelsinler hesapları, üye durumunu incelesinler”
Peki, Bursa Hakimiyet eleştiri yapıyor diye tesisten atılıyor ve ardından bu açıklamalar yapılıyor. Bu bir şaşkınlık ifadesi değil mi? Bursa Hakimiyet zamanında yazmadı mı “Boşu boşuna gitti Avrupa” diye? Şimdi aynı şeyi Körüstan söylüyor.
Senin ismini bile artık yazmamak lazım ama ey Rıdvan bey, hadi bakalım Başkan için de güvenlikçilere talimat versene. Sen Bursa Hakimiyet’i dışarı atıyorsun, 2 saat sonra Başkan Körüstan “Gazetecilere kapı açık” diyor. Bu 2 olay bile Bursaspor’un nasıl idare edildiğinin ve neden sadece Hatalar Ligi şampiyonu olduğunun son göstergesidir.
Bu yönetim kongrede faaliyet raporuna sadece “Hakaretler ettik, gazetecileri Özlüce’den kovduk, mahkemeye verdik” diye yazacaktır. Çünkü faaliyet raporuna girecek başka iş yapmamıştır.
Mayıs ayının bir an önce gelmesini ve Bursaspor’un bu yönetimden kurtulmasını dört gözle bekliyoruz. Onlar gidecek, gazeteciler Özlüce’de yine göreve devam edecektir. Kalıcı olan Bursaspor ve basındır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.