Hava Durumu

Kendi kendimizi aldatmaya devam

Yazının Giriş Tarihi: 31.07.2014 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.07.2014 08:21

Görüntü flu ama, gerçekler çok net.
Voyvodina ve Sachkhere rezaletleri Bursaspor’daki zihniyetin artık futbolla bir alakasının kalmadığını bütün çıplaklığı ile ortaya koymuştur.
Belli bir sistemin olmadığını, idari ve teknik büyük hatalar yapıldığını defalarca söylememize rağmen, akılcı yola dönmeyi başaramayan iş başındaki zihniyetler, aksine işi şiddet, korkutma ve sindirme yoluna giderek gerçekleri görmemekte ısrar etmektedir.
Veya işlerine öyle gelmektedir.
Ancak takke yine düşmüş kel iyice görünmüştür.
Futbol bir sistem işidir. Bunun dışına çıkıp yan yollara saptın mı, sistemsizlik ve hatalar seni affetmez, aynen trafikte olduğu gibi takla atıp gidersin. Sen elalemi sindirmeye çalışırken, hatalar seni yutuverir. Hem de posanı çıkarıp atıverir kenara. Ama olan da Bursaspor’a, bu camiaya olur.
Sürekli ikaz ettik;
30 tane adam alacağına, ihtiyaca cevap verecek 3 tane adam gibi adam al. Onun bunun sokuşturacağı isimler değil, senin takip ede-rek, Bursaspor’daki sisteme uyumunu kurgulayarak al.
Şu hatalara bakın. Bu takıma Volkan Şen, Ozan ipek, Sercan Yıldırım lazım mıydı? İbrahim Yazıcı boşuna mı bunları gönderdi? Kimsenin yüzüne bakmadığı isimler İnat yapar gibi geri döndürülüp servet verildi de ne oldu? Hatırlayın, Sercan için Urfa, Galatasaray’dan para isterken Körüstan çıkıp”Fark etmez biz veririz” dememiş miydi?
Sanki cebinden veri-yor. Dünyada banka kredilerini harcamaktan daha kolay ne var ki?
Serbest kalmasına 3 ay kalmış Bekir için yok yere 1 trilyon verildi de ne oldu?
Dünya’nın neresinde görülmüş, kongre yapılmadan teknik adam belli olmadan futbolcu alındığı. Üstelik Sivasspor’un “güle güle” dediği bir adama. Hem de sakat olduğunu bile bile.
Ya Kazım olayı?
Plan, program ve mantık olmazsa o camia sistemsizlik ve başarısızlık içinde boğulmaya mahkumdur. Gerçi sistemsizlik diyoruz ama bir sistemi de çok iyi biliyoruz;
Digitürk paralarını, banka kredilerini, kulüp yan gelirlerini büyük bir iştah ve hata ile tüketmeyi çok iyi beceriyoruz.
Ya netice?
Para ile değil, akıl ile sistemini kuran Voyvodina ve Sachkhere, gelip bizi yutuveriyor. İşte Bursa bir kez daha gördü.
Biz mi haklıyız, yöneticiler mi?
Şimdi Erciyes’i Mersin’i yensen ne olur, yenilsen ne olur?
Kendi kendimizi aldatmaya devam.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.