Hava Durumu

Kaynanadan değil Antalya’dan kork

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2013 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 08:14

Hikmet Karaman yeni çıktığı TV reklamında,”En zor deplasman annenler” diyor ama bu hafta kaynanaya değil esas zora gidiyor.
İlk 4 için kader çizecek bir deplasman Antalya.
Son 2 deplasmana bakarsak Karaman’ın karnesi pek iç açıcı değil. Kasımpaşa ve Mersin’de yokları oynadı Bursaspor. Küme düşmüş bir takımı, Timsah değil hakemler yedi bitirdi.
Kasımpaşa’da Yalçın’a rağmen hava toplarında ısrar etmek Karaman için kötü puandı. Daha sonra Kasımpaşa ile oynayan Antalya ve Akhisar, topu yere indirip aralara atınca hem Yalçın hem de Paşa devre dışı kaldı.
Sonuçta, bu gerçeği Karaman daha önceden göremedi.
Şimdi en büyük sorun, İstanbul ve Mersin’de görülen Bursaspor’daki bu düşüşün Antalya’da da devam edip etmeyeceğidir. Daha doğrusu gözler yine Hikmet Karaman’dadır. “Hedef Avrupa” dediğine göre Bursaspor bu hedefe uygun bir görünüm içinde olmak zorundadır.
YENİ KURAL MI ÇIKTI?
Mersin’deki kötü futbol, verilmeyen penaltı ve çok açık ofsayt gol, Lig TV’yi 2 gün meşgul etti. İlk gün Hakan Şükür,”Yardımcı hakem, herhalde kale arkasında ısınan Mersinli yedekleri de oyuna dahil saydı” diye gırgır geçti ama başına da iş açtı.
Çünkü bu defa da “Yeni kural mı çıktı?” diye ciddi ciddi mail ve telefonlar geldi Maraton programına.
Bunun üzerine Hakan Şükür ve Şansal Büyüka canlı yayında, “Bursaspor’un ofsayt golü için şaka yollu benzetme yapıldı, kural değişikliği falan yok” şeklinde açıklama yapmak zorunda kaldı. Aslında Hikmet Karaman’ın da maç esnasındaki sevincini bu kadar abartmaması lazımdı Mersin’de. Ömer Erdoğan’ı Bursa’da sevindirmiyorsun, kendin düşmüş takıma karşı neler yapıyorsun.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.