Hava Durumu

Kasımpaşa uyurken malı götürmek vardı

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2014 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2014 08:23

Bursaspor golleri kaçıra kaçıra akıllanmadı, bir ara kafasına ‘Donk’ dedi ama yine de kaçırma lüksünden kendini alamadı.
Halbuki kabus haline gelen İstanbul, bu defa Timsah’a kucak açmıştı sanki. Maç erken olduğundan Kasımpaşa daha uyanmamış, evi de Bursaspor’a kalmıştı. Hani ‘tepe tepe kullan’ derler ya, aynen öyle.
İrfan Buz’un operasyon, rotasyon karışımı kadrosu, uyku mahmuru Kasımpaşa önünde belki de en rahat maçlarından birini oynadı ilk yarı boyunca.
Şamil destekli kanatları, Şener ve Ferhat ile istediği gibi kullandı, Fernandao’ya gerekli pozisyonlar hazırlandı. Brezilyalı’nın da gol şansı açıldı sanki. Takım arkadaşlarının hazırladıklarından değil de rakipten gelen topları sevmeye başladı.
Ancak 1-0’dan sonra yine Fernandao, Caja ve Şener’in kaçırdıkları akıl alacak gibi değildi.
İkinci yarı Kasımpaşa’da kalk borusu çalmıştı artık. Tutukluk yapma sırası Bursaspor savunmasındaydı. Bomboş vurdurdular Donk’a, göz göre göre gitti top ağlara. Ardından bomboş vurma sırası Enes ve Sestak’taydı ama onlarınki kaleciye nişan alma taliminden öteye gitmedi.
İster Galatasaray maçını düşünsün, isterse zaman zaman aksasın, İrfan Buz ile Bursaspor futbola daha yatkın bir takım haline geldi. Topu daha iyi kullanma, daha önde ve hızlı oynama seyir zevki de getirdi, puan da.
Ayrıca genç Ozan Tufan da bekte her zaman hazır olduğunu bir kez daha gösterdi.
Şapkadan tavşan çıkarır gibi ummadık anlarda hata çıkaran Bursaspor savunması bence Galatasaray rövanşında maçın kaderini tayin edecek.
Hatalar devam ederse tur gidecek, aksi halde final gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.