Hava Durumu

Kanatsızkuş ve thunderbird

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2016 03:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 03:49
Timsah bu defa Konya'ya sert çıktı: "Otur oturduğun yerde, benim gözüm yüksekte"
Ancak bunu yapıncaya kadar da göbeği çatladı.
Tarkan sanki bu sezonki Bursaspor için söylemiş, "A acayipsin" şarkısını. Çünkü takım zorlanıyor, Harun kurtarıyor ama bir pundunu bulup  sıralıyor Bursaspor golleri.
İşte yine böyle.
İlk yarı hiçbir şey yok, isabetli bir şut bile yok ama, 2.yarı 2 gol birden var. Hem de o ana kadar yokları oynayan Del Valle'nin  müthiş ara pası ile Konya kepenk indiriverdi. Kubilay'ın bu defa isabetli şutu, ardından Serdar'ın sağdan kestiği topla buluşma yerini çok iyi kestiren Batalla'nın golü, üst sıralar için resmen  yeşil ışık yaktı. Kanatlardaki etkisizliğin bir başka ismi Josua John'un 2.yarı Kubilay ile değiştirilme kararı da maçı döndüren etkenlerden biri.
Bu gol, Kanatsızkuş'un Thunderbird olma yolunu açar herhalde. ( Amerika yerlilerinin efsanesine göre, gökgürültüsü, şimşek ve yağmura sebep olan kuş)
Bursaspor'da artık "Yine geliyooooor"daki o'ları BUDO ile İstanbul'a kadar götürme vakti. "Bize de bi yer açın" der gibi.
Bir de istikrarını hiç kaybetmeyen Harun ve taraftar var.
Onlar da her maç 10 numara 5 yıldız.
Kaleci Harun, Ömer Ali Şahiner'in gollük şutunda önünü kapatmasa, yine yenik duruma düşecek Bursaspor. Savunmada bilhassa ilk yarıda İsmail ve Şamil'in kritik müdahalelerinin de skora etkisi olduğunu görmemezlikten gelemeyiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.