Hava Durumu

İyi ki Germencik ile oynamadık

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2012 03:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2012 03:17

Bu nasıl bir tertip, nasıl bir oyun düzeni ve nasıl bir anlayıştır?
İyi ki Germencik ile oynamadık, herhalde çok daha değişik bir takım çıkarırdı sahaya ve kesinlikle beraberliği de kurtaramazdık.
Oynanan bir Süper Lig maçı. “İyi yerlere gelmek istiyoruz” diyen Ertuğrul Sağlam Pinto ve Belluschi’yi kenarda tutup Bangura ile mi zirveye konacak? Maç öncesi yöneticiler “Pinto kupa maçında oynayabilir” dedi. Peki, ha 2 gün sonra, ha 2 gün evvel. Ne fark eder, nedir bu bir türlü çözülemeyen Pinto bilmecesi?
Bangura ister baştan girsin, ister sonradan. Netice değişmiyor.
Çünkü, körü körüne kalecinin üzerine vurmaya devam ediyor. Daha şimdiden 24 tane gol yiyen bir takıma bile dişini geçiremiyor. Boğulurken beraberinde Sağlam’ı da dibe çekiyor.
Akhisar ligin en zayıf takımı ama, bilmeyen biri Akhisar diye Bursaspor’u gösterir. Kenan, belki de hayatının en rahat maçını oynuyor. Soldan gidip orta yapıyor, Aslantaş’tan en ufak müdahale yok. Top boş Mustafa’nın önüne düşüyor ve çakıyor, bu defa Vederson’dan en ufak bir müdahale yok.
Savunma yok, orta saha yok.
2 golü bir arada görmenin heyecanından Akhisar’ı çarpıntı tutmasa, gidecek maç. Aksayan Musa’nın yerine Belluschi girince biraz kıpırdadı orta saha. Şut ve baskı geldi ardından. Ancak zaman yetmedi, çok önemli 2 puan daha gitti.
Bütün uyarılara rağmen Serdar Aziz’i de anlayamadım. Hızlandırılmış eğitim gibi, bir an önce kartları yalayıp yutma telaşında sanki. İlk sarıdan sonra değiştirilmesi, Sağlam’ın tek olumlu kararıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.