Hava Durumu

Hollanda maçı Timsah Arena’ya yakışır

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2012 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2012 10:03

Bu maça daha 6 ay var ama ben pek ihtimal vermedim, Yıldırım Demirören, böyle “Doğru bir iş” yapmaz gibisinden.TFF Başkanı, Bursa ismini duyunca herhalde çorbasını bile çatalla içmeye başlıyordur.
Ancaaaak!
Ben asıl Türkiye-Hollanda maçının üze-rinde durmak istiyorum.
15 Ekim 2013’te, grubumuzdaki son maç. Belki de Brezilya 2014 yolunda son şans olacak. Bu maçın Timsah Arena’ya verilmesi kadar doğal bir şey olamaz.
Hem yeni stadın yetiştirilip bir şölen ile açılması hem de 1997’de Bursa’daki Hollanda zaferinin tekrarı için Bursaspor taraftarına bir şans daha verilmesi gerekir. Dolayısıyla bu maç Timsah Arena’ya her yönü ile cuk oturur.
Yıldırım Demirören bunu da istemez ama, spor ve siyasi yöneticiler ile birlikte Abdullah Avcı’nın da üzerinde durması gereken bir konudur bu. Böylesine büyük bir olayda Demirören devre dışı kalsa ne fark eder ki.

TÜRKİYE’Yİ SALLADILAR
Orhangazi’ye de antrenör Sedat Özbağ’a da “Helal olsun” doğrusu.
3.Lig ekibinin hem de yedeklerle, Süper Lig’in kaliteli bir takımını Kupa’dan elemesi müthiş bir olay. Bursa futbolunda bir kilometre taşı daha bu. Bursaspor’un eski futbolcusu Özbağ, antrenör olduktan sonra birçok başarıya imza atmıştı ama bu defa öyle bir iş yaptı ki, takımı ile birlikte Türkiye’yi salladı. 32 sene evvel Lüleburgaz’ın Beşiktaş’ı, Fener’i elemesi gibi.
Avrupa’da da zaman zaman yaşanan bu tip kupa olayını, ülkemiz futboluna da monte ediverdi. İstanbul Belediye dönüşte, öyle tahmin ediyorum ki Yalova diye şaşkınlıktan İznik yoluna sapmıştır.
Eski Bursasporlulardan bir başarı daha geliyordu ama olmadı. Tunahan’ın çalıştırdığı İstanbulspor, 1-0 öne geçmesine rağmen bunu koruyamadı ve Kasımpaşa’ya elendi. Bu da büyük bomba olacaktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.