Hava Durumu

Hiç olmazsa tribün ağlamayacak

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2013 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2013 08:14

Bizim Tolgay, güzel bir haber yapmış, “İstanbul’daki son kurban Kasımpaşa, haydi Timsah bir daha” diye.
Daha anılardaki tazeliğini koruyor ama, hatırlamakta yarar var.
2011’deki o maç, ilk 3 için çok önemliydi ve Bursaspor 3 golle 3 puanı almıştı. Şimdi öyle bir denk geldi ki, İstanbul’da yine Kasımpaşa maçı var ve bu maç  yine ilk 3 için çok önemli. Ancak farklı bir detay var, bu defa aynı şey rakip için de geçerli. Yani, maç çok daha çekişmeli geçmeye aday. Buna karşılık da Bursaspor’un o güne göre taraftar avantajı olacak.
Çünkü, 2011’de ceza nedeni ile bu önemli maçta, Recep Tayyip Erdoğan’da Bursasporlu taraftarlar yoktu. Ben de yazımda, Ceceli’nin söylediği o meşhur şarkıyı aktarmıştım boş tribünün üzerine:
“Bugün resmini indirdim duvardan, duvar ağladı, ben ağladım”
Şimdi 31 Mart’ta böyle bir sorun yok. Tribün ağlamayacak anlayacağınız. “Hatta daha da öteye gidip, normal kontenjanın üzerine çıkmanın yollarını da aramak”tan yola çıkarak ve denemekte fayda var diyerek,  dün Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz ile görüştüm. “ Nasıl olsa, Recep Tayyip Erdoğan’da fazla seyirci olmuyor ve  Kasımpaşa kulübü zaman zaman da olsa farklı uygulamalar yapabiliyor. 31 Mart’taki maçta Bursa kontenjanının artması söz konusu olabilir mi?” dedim.
Hasan başkan, ılımlı ve Bursaspor ile  ilişkileri iyi olan  bir isim.
Fakat, haklı olarak öncelikle kulübünün menfaatlerini korumak istedi ve “Bizim için de çok önemli olan bir maçta, yönetmelikler dışına çıkmamız mümkün değil” dedi.
Bu defa 1000’e yakın taraftarın orada bulunmasını kâr saymaktan başka çare yok galiba.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.