Hava Durumu

Hiç olmazsa Çek maçına yetişsin

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2014 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2014 08:02

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,”Yetişir” dediği için ben de, Ekim 2013’te Hollanda ile oynayacağımız Dünya Kupası elemelerindeki en önemli maçımızın Timsah Arena’ya yakışacağını yazmıştım çok önceden.
Ancak olmadı.
Yeni stat inşaatı sürüyor ve şimdi geldik EURO 2016 ele-melerine.
Yeni fikstüre göre Milli Takımımızın Türkiye’deki ilk maçı 10 Ekim 2014’te Çek Cumhuriyeti ile. Aylar ve yıllar su gibi akıp gidiyor. Aynen,”Gelecek de bir gün gelecek” misali, bu maç da göz açıp kapayıncaya kadar kapıya dayanacak.
Tamam da hiç olmazsa bizim kapımıza dayansın. Hollanda maçı olmadı, bari buna yetiştirilsin ve Timsah Arena’da oynansın bu önemli maç. Dün, yeni stadın özellikleri ile ilgili olarak yeni açıklamalar yapıldı, “Öyle olacak, böyle olacak” diye. Buna bir şey dediğimiz yok ama, ne olacaksa olsun artık.
“3-4 ay gecikme önemli değil” diye yazarken, ilerleyen zaman içinde 2015 maç planları ile uğraşmaya koyulursak gerçekten ayıp olur. Hele, daha dün inşaata başlayan Beşiktaş, yeni stadını yeni sezona yetiştirirse daha çok ayıp olur.
YAPIŞTIK 10.’LUĞA
Bu sezon Bursaspor ile puan cetvelindeki 10.sıra, aynı evde yaşamaya başladı.
23. hafta geldi, yensek de. yenilsek de kurtulamıyoruz bu 10.’luktan. Ondan sonra Daum da çıkıyor, milletin eğitimi ile uğraşıyor. Ancak Bursaspor’un eğitimine bakmıyor.İstatistiklere göre Süper Lig’de en az topla oynayan takım Bursaspor.
Daum da, Lig’de en az topla oynayan takımın hocası.
Sadece bu 2 olaydan tepki gelse, 90 dakika bile yetmez herhalde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.