Hava Durumu

Güneş 1 değil 2 defa kazandı

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2015 07:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 07:41
Şenol Güneş aslarda, Rıza Çalımbay yedeklerde karar kılınca Bursaspor daha baştan bitirdi maçı. Güneş’in kazancı ise sadece 3 puanda kalmadı.
Galatasaray maçı öncesi girdiği riski de kazandı. 
Aslında, hafta içi hafta sonu hız kesmeyen ve kazanma arzusundan da gram eksiltmeyen bu Bursaspor’a karşı Mersin asları ile çıksa, yine fark etmezdi. Sadece 5 değil de, 3 olurdu.  
Bir makine düzeni içinde işleyen orta sahada top kapma ve anında rakip savunma arasına atma becerisine karşı koyabilecek, önlem alabilecek bir takım kalmadı bu alemde. İster ası bol yedeği az, isterse ası az yedeği bol olsun fark etmiyor. Timsah 1.5 yoğurtlu gibi hepsini yutuyor.
İstediği an hücuma çıkabilen ve pozisyon bulabilen bu takımda Bakambu ve Holmen bile, 1 kaçırıyor, 2 kaçırıyor ama sonunda onlar da golleri sıralayabiliyor. Burada Ozan Tufan’ı bir kez daha takdir etmek lazım. Gelişen transfer olaylarına rağmen hiç çizgisini kaybetmeden, ayağını gazdan çekmeden tıkır tıkır futbo-lunu oynamaya, arkadaşlarına pozisyon hazırlamaya devam ediyor.
Önemli bir özellik bu ve bozulmaması dileğiyle.
Bursaspor’da bir başka özellik daha var. Sadece maç trafiği değil, yol trafiği ve iklim trafiği de onu etkilemiyor. 5 gün içinde 4 şehir dolaşan, sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa girip çıkan bir takımın hiç özellik kaybetmeden bu sorunları da kolaylıkla aşması önemli birayrıcalık.
Dedik ya, “Lig, Kupa fark etmez, Bursaspor affetmez” pankartı açan Timsah, bu sezon gerçekten apayrı bir takım oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.