Hava Durumu

Expo değil Gol center

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2015 06:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 06:53
Savunma hataları artık otomatiğe bağlandı. Ne yaparsan yap, kaderi belirlemeye devam ediyor.
Deplasmanda 3 gol atıp, 13 tane de kaçırıyorsan ve bunlar puan için yetmiyorsa, bu düzendeki aksaklık “Kaderimiz” başlığını atmaya devam edecektir.
 Kasımpaşa’yı İstanbul expo center gibi, gol center haline dönüştüren  maçta daha ilk dakikalarda bu karamsar tablo duvara asılıverdi. Bu defa sol kanat yerine göbekten yaratılan   koridordan dalan Scarione sanki felaket tellalı gibiydi.
Volkan Şen, Bakambu ve Fernandao’nun hücumdaki başarıları, nefis golleri ve kaçırdıkları sadece maç içi güzellikleri olarak kalırken, “Bitsin artık bu çile, çekemem bile bile” şarkısı misali iş döndü dolaştı sonunda yine savunmaya dayandı.
Ancak burada orta sahanın, hem ilerisi için hem de gerisi için “Pozisyon hazırlayıcı” rolünü de görmek lazım. Şenol Güneş belli ki, bu hatalara bu sezon pek çözüm bulamayacak.

TİMUR NOYAN’IN CEVABI

Eski Başkan Levent Kızıl’ın kongre öncesi girişimleri büyük yankı uyandırdı.
Bilhassa Murat Yanıklar ve Mustafa Demiralay’a verdiği destek ile Timur Noyan’a yaptığı birleşme çağrısına dün cevap geldi ve Noyan,”Değerlendirebiliriz” dedi.
Levent Kızıl, bu girişimleri ile de Bursaspor’a faydalı olmaya çalışıyor ama, Bursa’ya gelip adayları bir araya toplasa ve onlara bir yemek vererek çözüme aracı olsa, çok daha iyi olacak.
Yaşlı sayılmaz ama, camiada ağabeylik pozisyonunu da üstlenmiş sayılacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.